Zene

Végre egy magyar fesztivál, ami nem marad el idén

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.07.31 | 15:48

A Fekete Zaj eddig is családias volt, így meg tudják tartani!

Nem tudtuk, hogy van olyan magyar fesztivál, amit nem feltétlenül érint az 500 fős korlátozás. Ez nem más, mint a Fekete Zaj, ami évről-évre több látogatót vonzott, de valahogy idén mégis sikerül nekik megoldani, hogy minden korlátozást betartva tartsák meg a fesztivált!

A kormány mai bejelentése után azt az utat választottuk, hogy megrendezzük a fesztivált, de az eddigieknél kisebb befogadóképességgel. A Fekete Zaj eddig is egy kicsi és családias rendezvény volt, most méginkább erre lehet majd számítani – annak ellenére, hogy idén az előző évekhez képest nagyobb volt az érdeklődés a fesztivál iránt.
Sok éve azért dolgozunk, hogy zenekarokat, színtereket népszerűsítsünk és közösséget építsünk, amit nagyban nehezítenek a folyamatos anyagi gondjaink, illetve a friss arcok bevonzása sem megy egyik napról a másikra. Éppen ezért megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy építhessük tovább ezt a közösséget, és legyen az idén is Fekete Zaj.

Elkeserít bennünket, hogy idén nyáron számos olyan fesztivál elmarad, amelyeket mi példaképnek vagy partnernek tekintünk. Őszintén bízunk abban, hogy a hozzánk hasonló underground események egy részének a megrendezése nem szakadékot szül majd az egyes rendezvények között, hanem szakmai párbeszédet és összetartást eredményez, az idén elmaradó fesztiválok pedig talpraállnak jövőre.

Találkozunk 2020. augusztus 19-22. között a Mátrában!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.