Zene

Mi örülünk, hogy Rita Ora helyett valami sokkal mocskosabb dolog jön a Szigetre

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.02 | 10:46

Iggy Azalea egyszer lemondta a Balaton Soundon, most beugrik.

Iggy Azalea jobb lesz nekünk, mint Rita Ora, ez egészen biztos. A Balaton Soundon kétezervalahányban már nagyon fentük rá a fogunkat, de akkor lemondta a koncertet, most, hogy beugrik egy kieső fellépő helyett, jóváteheti a csalódást. Azt nem mondjuk, hogy azóta sokat fejlődöt, mert már akkor is viccesen és vállalhatatlanul tolta a trasht, de élőben és színpadon biztosan nagyobbat üt mint Rita Ora a Szigeten.

És még ezt a koreográfiát is megtanulhatjuk a Mo Bounce-ból, ami nagyon menő, ha a koncerten bedobod a nézőtéren. Srácoknak és csajoknak ugyanúgy.

Itt a klip, ha gyakorolni akarsz.

Ami miatt a fiúk tuti ott lesznek, az a fejetlen seggrázás és profi twerkelés, ami megy a Iggy Azalea koncertjein.

Ez is komoly munka, és Iggy sose rejtette véka alá, mivel is akarja keresni a pénzt. Amire persze lehet fintorogni, és pornót kiabálni, de hé, a showbizben vagyunk, és trashről beszélünk, sokkal őszintébb kimondani, mi mozgatja a szőke rappercsaj karrierjét, mint eljátszani bármi mást.


Szóval a provokáció, a szex és az egyébként húzós slágerek nagyobbat ütnek majd egy nyári fesztivál színpadán. Twerkelj, ha van mivel, és gyakrolod a Mo Bounce táncot, mintha nem lenne holnap, jó lesz.

És hogy freestyle-ozik már!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló