Zene

A Destiny’s Child csak összeáll 2020-ra?

  • Szerző:Erzsi
  • 2019.08.06 | 07:22

Beyonce ismét összerántaná a majd' húsz éve alakult lánycsapatot.

Jubileumi évre készül Beyonce, aki jövőre szeretné ismét színpadra állítani a karrierjét beindító lánycsapatot. Döbbenet, de a Destiny’s Child még 2000-ben lépett színre; és a 36 éves amerikai díva figyelmét nem kerülte el a brit Spice Girls visszatérésének sikere. Hasonlóra készül, ám mondanunk sem kell: részéről jóval nagyobb volumenre számíthatunk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Michelle Williams (39) és Kelly Rowland (38) már a 2018-as Coachellán is fellépett Queen Bey oldalán, és úgy látszik, az erejük újraegyesítésében mindhárom énekesnő lát fantáziát. Persze nem csak a régi slágerek leporolásáról szólna a visszatérés: új dalok is születnének majd, melyeket világturnén vezetnének elő.

via GIPHY

Bey végig követte a Spice Girls visszatérését, és úgy döntött: összerántja régi csapatát egy – ennél nagyobb – dobásra. Találkozgatnak is már hárman, és lázasan ötletelnek.

meséli egy közeli forrás. A csapat hivatalosan fel sem oszlott – egyszerűen csak 2005 óta inaktív a lányok ezen formációja. A Lion King díszbemutatóján a tagság teljes létszámban megjelent, teszi hozzá a Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

Just because this time last year….. ❤️ 📸: @ravieb

A post shared by Michelle Williams (@michellewilliams) on

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló