Zene

Ákos aláírt egy 40 milliós szerződést, aztán nekiállt szidni az anyagi gondokkal küzdő zenészeket

  • Szerző:nuus
  • 2020.08.31 | 15:48

Ismét ízlésesen, úriemberhez méltóan viselkedett Ákos.

Legyen szó női princípumról, vagy újságírók cseszegetéséről, Kovács Ákos minden témában tökéletes stílusérzékkel, a helyzet lényegét megragadva tud megszólalni. Most éppen egy júniusi nyilatkozatát szúrta ki a 444, amiben a zenész beszól azoknak a kollégáinak, akik panaszkodni mernek amiatt, hogy nem tudnak színpadra lépni, és kiesnek a bevételeik.

„Én arról nyavalyogjak, hogy nem dolgozok, miközben vannak közfeladatot ellátó emberek, rendőrök, katonák, egészségügyi dolgozók, akiknek ugyanúgy be kell menni az egyébként sokkal veszélyesebb munkahelyükre? (..) Én nyafogjak, hogy nem mehetek fel a színpadra? Nem tartom ezt jó ízlésbe illeszthető dolognak, és egyáltalán nem tetszik, mikor a színpadi műfajok képviselői ezügyben nyavalyognak,”

– okfejt Ákos.

A dolognak az az igazi pikantériája, hogy ezt a nyilatkozatot azután tette, hogy a Szerencsejáték Zrt. aláírt egy 40 milliós szerződést a Fehér Sólyom nevű cégével.

Ezután már csak zárójelben jegyezzük meg, hogy Ákost abba a Raktárkoncert-programba is bevették, aminek célja a megszorult helyzetbe került zenei szereplők segítése.

Forrás: 444

Kép: TV2


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.