Zene

Avril Lavigne legyőzte a Lyme-kórt, az élet-halál harcáról írt egy számot is

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.08 | 14:22

Head Above Water – már kint van a vízből a 33 éves sztár.

Avril Lavigne élete mostanában kissé komplikáltnak volt mondható: legdermesztőbb pillanatait dalba is foglalta a 33 éves énekesnő.

via GIPHY

Az elmúlt öt évben nem adott ki albumot, melyben közrejátszott az is, hogy 2015-ben meg kellett küzdenie a Lyme-kórral. Ekkor váltak külön a Nickelback énekessel, Chad Kroegerrel is.

 

Szeptember 7-én viszont újult erővel lépett ismét a nyilvánosság elé a Sk8er Boi című sláger előadója: egyértelműen üzeni minden rajongójának, hogy túlvan a nehezén, és már kap levegőt.

via GIPHY

A Head Above Water című, személyes jellegű szerzeményt az új lemezről alig két hét múlva lehet majd meghallgatni:

Az utóbbi éveket betegágyban töltöttem a Lyme miatt. Szörnyű időszak volt: fizikai és lelki csaták sora. Ezt a harcot a zenélésbe fordítottam át: fekve írtam a dalokat. Szinte kiömlöttek belőlem az átélt élmények. Segített a túlélésben, hogy ezt tűztem ki célként.

A halál ott ólálkodott körülötte, érezte, hogy a teste majdnem feladja. Mintha a mélybe süllyedt volna, és egyre nehezebb volt a felszínre küzdenie magát levegőért. Egy örvény fojtogatta.

A Grammy-jelölt énekesnő szeretné felhívni a figyelmet a betegségére, ezért is vállalta, hogy új albumán őszintén vall állapotáról.

Egy pici rovar teljesen elcseszheti az életedet. A fertőzést azonnal kezelni kell, és ezt sokan nem is tudják. A diagnózist sem könnyű megkapni, a kezelés aztán ráadásul nagyon költséges is.

idézi a Huffington Post a saját nevén Lyme-alapítványt is gondozó művészt, aki levelében ki is fejti: minden vágya, hogy ismét színpadon állhasson.

 

View this post on Instagram

 

I wrote a letter to my fans on my website. Link in bio

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.