Zene

A nagy buli 2.0 néven Piramis-koncert lesz az egykori Ifiparkban

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.14 | 09:15

Így zárul a Volt egyszer egy Ifipark című koncertsorozat.

A Piramis szeptember 21-i koncertjével zárul a Volt egyszer egy Ifipark című koncertsorozat a Várkert Bazárban, ahol az idén már harmadik alkalommal lépnek fel a „nagy generáció” tagjai, megidézve az ikonikus szórakozóhelyet – hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

A Várkert Bazárban működött 1961 és 1984 között a korszak egyik szimbólumává vált, kultikus helye a Budai Ifjúsági Park, vagyis az Ifipark. A nyári koncertsorozattal – amelynek utolsó állomása a Piramis fellépése – a szervezők ezt az időszakot eleveníti fel.

Mint a műsorban felidézték, 1979-ben szeptember 23-án az Ifiparkban rögzítette legendás koncertlemezét, A nagy bulit a Piramis együttes. Nyemcsók János „Csoki”, a csapat frontembere, aki tíz éve a Piramis énekese, arról beszélt, hogy egykor nézőként vett részt az 1978-1979-es Piramis-koncerteken, és minden vágya az volt, hogy egyszer köztük lehessen a színpadon.

„Álmomban nem gondoltam volna, hogy 40 évre rá ugyanott leszek, csak nem a nézőtéren, hanem fenn a színpadon” – fogalmazott. Az együttes A nagy buli 2.0 címmel ad koncertet. Köves Miklós „Pinyó”, a Piramis együttes dobosa elmondta: ragaszkodnak a régi hangzáshoz, egy dalt – A játék az ördöggel című számot – elő is adnak azok közül, amelyeket a nagy bulin játszottak. A műsorról elmondta: általában ugyanazt a 15-20 slágert variálják, amelyeket nem lehet kihagyni, hisz a közönség ezeket szereti.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló