Zene

Ilyen bizarr szexelést még nem láttunk – 5 új videóklip, amit meg kell nézni

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.23 | 19:10

Legújabb sorozatunkban minden héten mutatunk néhány vadonatúj klipet, amit nagy hiba lenne kihagyni. Most Justice, Björk, Perfume Genius, a Radiohead és Carly Rae Jepsen van soron.

Justice: Pleasure (18+)

A Justice legújabb klipjében egy meztelen pár szerelmeskedik egymással, aztán nagyjából a videó felénél az egész teljesen átfordul valami egészen másba: mintha egy jövőben játszódó sci-fi szexjelenetet látnánk David Cronenberg rendezésében. Pedig nem ő volt a rendező, hanem a francia Alexandre Courtès, és a végeredmény tényleg egészen bizarr.

Björk: The Gate

A tündéri izlandi énekesnő visszatért egy annyira szürreális és bájos videóval, hogy nem is nagyon érdemes próbálkozni azzal, hogy leírjuk, hogy mi történik ebben a hat percben. Tényleg, mi történik? A klipet Andrew Tomas Huang rendezte.

Radiohead: Lift

A fiatal Oscar Hudson rendező által készített klipben Thom Yorke, a zenekar énekese beszáll egy liftbe két szatyorral. Aztán mások is beszállnak, és kiszállnak. Aztán történik valami a végén, de nem szeretnénk lelőni a poént, tessék megnézni inkább.

Carly Rae Jepsen: Cut To The Feeling

A Call Me Maybe című világslágerrel befutott énekesnő hétköznapjaiba tekinthetünk be, és kiderül, hogy ő igazából mennyire jófej, közvetlen. A kép jobb alsó sarkában pedig megy egy visszaszámláló, ami egyszer csak elér a nullához, és elkezdődik egy másik, profi és kiszámítható videóklip. A rendező Gia Coppola volt.

Perfume Genius: Wreath

A Perfume Genius mögött álló Mike Hadreas a legegyszerűbb módját választotta a klipkészítésnek: megkérte rajongóit, hogy küldjenek neki felvételeket arról, ahogy éppen a Wreath című számára táncolnak. A rajongók küldtek is a világ minden tájáról, és egészen megható lett a végeredmény.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló