Zene

Obama lánya, Malia videóklip-szereplőnek állt, de aztán valamiért kivágták a klipből

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.29 | 15:39

Egy feljövőben lévő amerikai indie-pop csapat új klipjében szerepelt volna, akik ráadásul a barátai. Lehet, hogy az apja vágatta ki belőle?

A 20 éves Malia Obama a Harvardon tanul, és teljesen más zenét szerethet, mint a szülei. Rajong például a New Dakotas nevű, feltörekvő indie-pop csapatért, akik szintén ugyanerre az egyetemre járnak és a barátai. A zenekar új klipjében pedig Malia is szerepet kapott. A klip arról szól, hogy a zenekar énekese állandóan elalszik, késik, ezért kirúgják és új embert keresnek a helyére. Az egyik jelölt pedig Malia Obama, aki menő kötött sapkában bohóckodik a kamera előtt: táncol, énekel és még szájharmonikázást is imitál. Aztán a kész klipből utólag kivágták, két helyen is hallható egy apró ugrás, vágás a zenében. Hogy miért, az rejtély. Pedig többen is hírt adtak róla, és lehet, hogy ez volt a baj?!

Itt pedig a klip, amiből utólag egyszerűen kivágták Malia Obama részeit. 01:38-nál lesz egy fura vágás, és 01:55-nél is, ezek lehettek az ex-elnök lányának részei.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.