Zene

Ennyire bizarr trash videót csak ritkán láthatunk – 5 új videóklip, amit látni kell

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.01 | 06:45

Ezen a héten is mutatunk néhány vadonatúj klipet, amit nagy hiba lenne kihagyni. Most Ariel Pink, Peaches, a U2, valamint két lány-fiú duó, Kurt Vile és Courtney Barnett, illetve Sharon Van Etten és Michael Cera van soron.

Ariel Pink: Time To Live

Egy menyasszonyi ruhába öltözött lány sétál az erdőben, aztán bemegy egy temetőbe, majd megszállja az ördög, és a végén még egy nyuszi is bekerül a képbe. Nem is nagyon lehet leírni, ami ebben az új Ariel Pink-klipben történik, viszont az egész nagyon bizarr, és trash, és nagyjából olyan, mintha VHS-el forgatták volna.

Peaches: Dumb Fuck

A kanadai elektro-punk énekesnő ezúttal a Dumb Fuck című videóval mutatja meg, hogy milyen az, amikor a sivatagban táncol gigantikus méretű szeméremajkakkal meg vaginákkal. Ez a Rub című lemezéhez tartozó videósorozatának az új része is egyben.

U2: You’re The Best Thing About Me

Hát, ez a klip valószínűleg nem nyeri majd el az év legeredetibb ötlete díjat a Grammy-gálán. A Jonas Åkerlund rendezésében készült videóban igazából annyit láthatunk, hogy Bono és társai New York utcáin sétálnak, pizzáznak, turistáskodnak és természetesen egy hajón zenélnek. Mondjuk a képek szépek.

Courtney Barnett és Kurt Vile: Continental Breakfast

A két dalszerző-énekes közös lemeze majd októberben érkezik, ez pedig egy újabb videó családi klipjének jeleneteit az énekesek külön-külön saját földrészükön forgatták le, ahogy most az interkontinentális barátságukat ünneplő Continental Breakfast videóját is, de ez utóbbiban már mindketten vidám családi körben szerepelnek.

Sharon Van Etten és Michael Cera: Best I Can

A Twin Peaks harmadik évadában is zenélő Sharon Van Etten nemrég a David Lynch sorozatában szintén vendégeskedő kanadai színész Michael Cerával készített közös számot. Egy nagyon aranyos, kedves számot, amelyhez a héten megérkezett egy szintén nagyon aranyos, kedves videóklip.

Nyitókép: Pixabay.com CC0


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló