Zene

Cuki lányok táncolnak egy klubban, és ennyi elég is – 5 új videóklip, amit látni kell

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.07 | 19:13

Legújabb sorozatunkban minden héten mutatunk néhány vadonatúj klipet, amit nagy hiba lenne kihagyni. Most a Soulwax, a HAIM, a Tove Lo, valamint St. Vincent, és Hanne Hukkelberg van soron.

HAIM: Little of Your Love

A kultikus filmrendező, Paul Thomas Anderson nem először rendezett klipet valamelyik kortárs pop- vagy rockzenekarnak. Ezúttal a HAIM nevű lánytrió volt soron. Ez a klip egyszerű, mint a faék: először a lánytrió tagjai besétálnak egy klubba, aztán sok-sok emberrel együtt elkezdenke táncolni a parketten, amolyan Boogie Nights módra. Ennyi elég is a boldogsághoz.

Hanne Hukkelberg: Embroidery

Az 1979-es születésű norvég dalszerző-énekesnő, Hanne Hukkelberg videójában a rendező, Alam Ali a perspektívával és a méretekkel játszik, a végeredmény pedig egy valóban magával ragadó kisfilm, amelyben összesen 22 különálló videóklipet gyúrtak össze eggyé. Elég meggyőző lett – a klipet itt lehet megnézni. 

Soulwax: Is It Always Binary

Az 1995-ben indult belga elektronikus formáció idén tavasszal adta ki új lemezét From Deewee címmel. A Transient Program for Drums and Machinery című kislemezről származó klip egyszerre hangszerbemutató és installáció sötétkék, fehér és fekete fényekkel.

Tove Lo: Disco Tits

A szexi svéd elektropop csaj egy vicces és szexi klippel támad Mr. Oizo után szabadon. A Disco Tits videójában feltűnik egy sárga Muppet-figura, de nem csak ezért, hanem a diszkó cicikért is érdemes megnézni ezt a műalkotást, amit Tove Lo házi rendezője, Tim Erem rendezett.

St. Vincent: Los Ageless

A három éve Budapesten is koncertező gitáros-énekesnő legújabb klipjében Los Angeles plasztikvilágát elé tart görbe és neonszínű tükröt. A bizarr és látványos videót Willo Perron rendezte.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló