Zene

Atyaég, Kanye West vadiúj lemezének minden egyes dala a Hot 100-ba jutott!

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.06 | 12:18

Az albumlistán is trónol a rapper, aki máris egy karácsonyi lemezt tervez.

Kanye West egyházi zenészként égi magasságokba emelkedett: új lemezére úgy tűnik, hogy minden eddigi munkájánál is vevőbb lesz a közönség. Nem csak az albumok mezőnyét tarolta le október 25-ei megjelenéskor a 42 éves rapper kiadványa, de a dalok már önértékükön is hódítani kezdtek.


Zsinórban ez a 9. West-korong, amely egyből a csúcson nyitott. Sikerült streamelő rekordot is döntenie a dicsőítő anyaggal, mely a keresztény- és gospel albumlistán is élre ugrott. A Follow God című dal jutott a legmesszebbre: a hetedik helyen találjuk, melyet a Closed On Sunday követ a 17. pozíción. A top 25-be kerültek a Selah (19) és az On God (23) című szerzemények; 36. lett a God Is, illetve a 37. helyezést csípte meg a Clipse és Kenny G közreműködésével készült Use This Gospel.

 

View this post on Instagram

 

#happy2behere #jesusisking

A post shared by Ant Clemons (@antclemons) on


A 33. pozíción egy olyan Ty Dolla Sign-nal közös kollaborációt találunk (Everything We Need), amellyel Ant Clemons is belépőt nyert a Hot 100-ba. Az 50. helyen a Water áll: Fred Hammonddal, aki a Hands On-ban is hallható (59.). Az Every Hour (44.) dicsőségén pedig a Sunday Service Choir osztozik Westtel. A lemez utolsó dala – Jesus Is Lord – egyelőre a 62. hellyel kell, hogy beérje.

 

View this post on Instagram

 

There is NOTHING to hard for GOD! The POWER belongs to GOD! #4letterword 💌💌💌💌 #happy2behere

A post shared by Ant Clemons (@antclemons) on


A rapper megtérés-történetét egy twitterező foglalta szépen össze:

Eddig a Gold Digger című West-dalra sztriptízt táncoltam, most viszont, évek múltán azon kapom magam, hogy az Urat magasztalom a Jesus Is King hallgatása közben. Sosem keveredhetsz túl messzire: ha Isten hív, akkor kijelöl, aztán már rajta keresztül hozhatsz számára dicsőséget.

Kim Kardashian párja nem csak zenél, de producerként és divattervezőként is tesz le az asztalra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Már nem a puszta szórakoztatásért él: a csúnya szavak használatától is eltekint, és egyáltalán nem úgy tűnik, mint aki pihenne a babérjain. Máris egy Sunday Service-albumon töri a fejét, illetve egy karácsonyi lemezben is gondolkodik, Jesus Is Born címmel.

A zene a hivatásom. A legtöbb, amit tehetek, hogy ezen a módon szolgálom Istent. Ezért juthattam el idáig. A célom ezen a Földön az, hogy féljem, szeressem és szolgáljam az Urat.

idézi a Fox News.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.