Zene

Liam Gallagher azt szeretné, ha Mr. Bean játszaná el a testvérét egy Oasis-ről szóló filmben

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.10 | 19:20

Vajon mit szól ehhez Noel?

Azt tudjuk jól, hogy a két Gallagher folyamatosan savazza egymást, meg azt is, hogy a zenekar története tele van botrányokkal. Liam a testvérét bosszantó figurának tartja, és most egy rádióinterjúban meg is találta a színészt, aki eljátszhatná majd őt a zenekarról szóló filmben:

Noel elég bosszantó alak, ezt kimondhatjuk, úgyhogy a legtökéletesebben egy másik bosszantó figura tudná őt eljátszani, Mr. Bean.

Sajátmagát pedig egyik legjobb barátjára, Rhys Ifans-re bízná, mert annyira nem tartja magát szexi puncimágnesnek, hogy Tom Hardy alakítsa. Liam Gallaghernek egyébként nemrég (októberben) jelent meg az első szólóalbuma.

Liam Gallagher – Wall Of Glass (Official Video)

Liam Gallagher’s solo album ‘As You Were’ is out now https://l-gx.com/lg_asyouwere. Directed by Francois Rousselet Produced by Riff Raff Films www.riffrafffilms.tv Executive Producer: Natalie Arnett Producer: Tom Birmingham Follow Liam Gallagher on Twitter: http://twitter.com/liamgallagher Facebook: https://www.facebook.com/LiamGallagherOfficial Instagram: http://instagram.com/liamgallagher Spotify: https://wbr.ec/lgx_spotify


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló