Zene

Eminem nagyot dobott, de az MTV európai díjátadója különösebb meglepetés nélkül zajlott le tegnap este

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.13 | 11:46

A 24. MTV EMA díjátadó gála a londoni SSE Arénában volt.

A jéghideg profizmusnak egyetlen hátulütője van, ami a botrányokra szakosodott rakkenroll-bizniszben hatványozottabban érezteti a hatását, mint más területen: kiszámíthatóan unalmassá teszi a showt, és ha van valami műsor, az is inkább műbalhé, mint valóságos. A 24. MTV EMA díjátadó is így múlt el, különösebb meglepetést mindössze az okozott, hogy a legjobb hip hop előadó Eminem lett, akinek nem is volt nagylemeze az utóbbi pár évben. Élőben a Walk On Watert adta elő Skylar Grey kíséretében, s csak reménykedni tudunk, hogy Beyoncé nem orrolt meg rá emiatt, mert az eredeti dalt vele jegyzi a fehér rapper.

Eminem Performs ‘Walk On Water’ | MTV EMAs 2017 | Live Performance

Eminem performs Walk On Water Ft. Skylar Grey LIVE at the MTV EMAs 2017 in London! Subscribe to MTV for more great videos and exclusives! https://www.youtube.com/channel/UCuwUfM8E79h2sqp34Fut6kw Get social with MTV @ ? Twitter: https://twitter.com/MTVUK ? Instagram: http://instagram.com/mtvuk ? Tumblr: http://mtvuk.tumblr.com ? Facebook: https://www.facebook.com/mtvuk ? Official: http://www.mtv.co.uk

Az est műsorvezetője a törülközőkbe csavart Rita Ora volt, a U2 életműdíjat vett át, amit Jared Leto adott át nekik, a legjob rockzenekar (muhahaha) a Coldplay lett, de díjazott lett többek között ZAYN, Dua Lipa, Kendrick Lamar, Ed Sheeran és David Guetta is, az este legnagyobb nyertese pedig Shawn Mendes lett, aki There’s Holding Me Back című dalával lealázta még a Despacito-t is, úgyhogy a világ még nem érett meg a pusztulásra, csak egy kicsit.

Rengeteg sztár lépett fel, rengeteg díjt adtak át, a nyertesek listáját itt tudjátok megnézni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló