Zene

Ezt hallgatja Donald Trump a Fehér házban – NuusMusic playlist

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.13 | 15:00

Ha nem kaptál még eleget Donald Trumpból a héten, vagy csak kíváncsi vagy, hogy mi a januárban hivatalba lépő új elnök kedvenc zenéje, jobb helyen nem is járhatnál. Rendhagyó heti Spotify-playlistünk következik.

trump_zene_giphy
via Giphy

Rosszul eshetett Trumpnak, amikor a Rolling Stones követelte, hogy ne használja a dalaikat a kampányához. Nagy rajongójuk ugyanis, általánosan rockernek mondható, de a popzenét sem veti meg. Ráadásul annyira laza, hogy szimplán figyelmen kívül hagyta a Stones kérését, a győzelmi beszéde után például a You Can’t Always Get What You Want szólalt meg.

Nyilatkozatai és a kampány során felhasznált dalok alapján állítottuk össze a playlistet. (A teljes kiélvezéséhez jelentkezz be a Spotify accountodba, Facebookon keresztül is lehet.)

Néhány dalcím egészen viccesen hat, ha hozzávesszük a kontextust, erre igyekeztünk még egy lapáttal rátenni a sorbatételnél.

Gyűlésein rengeteg különböző zene szólt, a Twisted Sister We’re Not Gonna Take Itjétől Adele Skyfallján keresztül Neil Young dalaiig. Vele is összeveszett egyébként: annak ellenére, hogy többször lépett fel a kaszinóiban, Young végül a Stoneshoz hasonlóan letiltotta Trumpot a Rocking in the Free World használatáról.

A playlist mellé fogadjátok szeretettel három kedves kislány Trumpot dicsőítő performanszát az egyik kampányeseményről.

(Nyitókép: Joe Raedle/Getty Images)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló