Zene

Még sosem volt ennyire bizarr Björk – 5 új klip, amit látni kell a héten

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.19 | 18:37

Legújabb sorozatunkban minden héten mutatunk néhány vadonatúj klipet, amit nagy hiba lenne kihagyni. Most a tényleg egészen bizarr Björk mellett az Alt-J, a Paramore, Marilyn Manson és a Fall Out Boy klipjeit mutatjuk meg.

Alt-J: Pleader

Az idei Szigeten is fellépő brit trió legújabb klipje a walesi bányászok között szövődő szerelmi történetet mutatja be Isaiah Seret rendezésében. Ráadásul ebben a számban azt a fiúkórust is hallhatjuk, amelynek a zenekar szemüveges énekes-billentyűse, Gus Unger-Hamilton is tagja volt.

Björk: Blissing Me

Mi történik ebben a videóban? Az izlandi énekesnő, Björk egy bizarr, világoskék ruhában, furcsán elmaszkírozva táncol és énekel egy bizarr, fehér szobában. Na jó, ez így leírva még bizarrabbul hangzik, szóval inkább nézzétek meg ezt a kis csodát.

Paramore: Fake Happy

A Paramore énekesnője, Hayley Williams szintén bizarrkék, egyrészes pikkelyes ruhában sétál New York utcáin, ahol mindenkinek az arcán csak egy fejjel lefelé mosolygó ? emoji van. Többet nem is árulunk el.

Fall Out Boy: Hold Me Tight Or Don’t

A Fall Out Boy hetedik albuma majd csak 2018 januárjában érkezik, de máris itt a legújabb klipes dal, amely Brendan Walter és Mel Soria rendezésében készült.

Marilyn Manson: KILL4ME

Ez már a második Marilyn Manson-klip idén, amelyben a világhírű színész, Johnny Depp a főszereplő. Az első videó a Heaven Upside Down című albumról a SAY10 című dalhoz készült, amiben eléggé felkavaró és furcsa képsorok váltakoztak, most pedig itt az újabb klip, amelyben szintén Depp tűnik fel két gyönyörű nő társaságában. Íme a KILL4ME. Felnőtt tartalom, csak erős idegzetűeknek!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló