Zene

Kanye West megint hülyét csinált magából

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.20 | 16:00

Koncert helyet tartott egy 15 perces beszédet, amiben mindenkit elküldött a fenébe, Mark Zuckerbergtől az MTV-ig. De igazából csak az jött le, hogy nagyon meg van sértődve Jay-Z-re és Beyoncéra.

(fotó: Jamie McCarthy/Getty Images for Harper's Bazaar)
(fotó: Jamie McCarthy/Getty Images for Harper’s Bazaar)

Kanye Westnek nem ez az első félbeszakadt koncertje a Pablo-túrnén, pár hete torokproblémákra hivatkozva vonult le a színpadról a műsor felénél. A sacramentoi közönségnek szombat este viszont még ennyi se jutott: West egy órás késéssel, három szám után egy furcsa monológba kezdett, amit az elején még értékelt a közönség, aztán szépen érdektelenségbe és értetlenkedésbe fulladt a művész zavaros gondolatmenete és kirohanása:

Majdnem 15 percet beszélt, közben szinte belerúgott mindenkibe, a Facebookba, a rádiókba, az MTV-be, a politikusokba, de az egészből inkább az jött le, hogy nagyon megsértődött Beyoncéra, aki megnyerte előle a legjobb videó díját a legutóbbi MTV VMA-n, szerinte csalással. A közönség eléggé unta már az egészet, koncertet akartak inkább, Kanye viszont a végén ledobta a mikrofont, és távozott. Nem nagyon örültek neki:

UPDATE: Időközben pedig be is jelentették, hogy lemondta a Saint Pablo-turné maradék 22 állomását.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló