Zene

A Green Day lefasisztázta Trumpot az AMA díjátadón

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.21 | 10:09

A punkok díjat nem kaptak, de felléptek az American Music Awards gáláján, és kiosztották az új elnököt. Ugyanitt Ariana Grande lett az Év Művésze... Isten kegyelmezzen Amerikának!

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 20: (L-R) Musicians Billie Joe Armstrong, Tre Cool and Mike Dirnt of Green Day perform onstage during the 2016 American Music Awards at Microsoft Theater on November 20, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
(Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

A díjátadó kifejezetten unalmas volt idén, a közönség szavazatai alapján odaítélt díjakat ugyanis rendre ugyanaz az előadó zsebelte be a hasonló kategóriákban. Justin Bieber lett a legleg pop férfi (legjobb pop lemez, dal, videoklip, és kedvenc férfi pop előadó), ugyanez hip-hop/rapben Drake (legjobb dal, album, kedvenc férfi rap előadó), R&B-ben pedig Rihanna (legjobb dal, lemez, kedvenc női R&B előadó). Ariana Grandet pedig az Év Művésze díjjal jutalmazták. Ezen kívül díjat kapott egy rakás country és latin előadó is.

Az est egyetlen izgalmas momentuma, ami megemelhette kicsit a tévénézők pulzusát, az a Green Day fellépése volt, aki az új lemezükről játszották el a Bang Bang című dalt. És ahogy a múltkori díjátadón, most sem hagyták ki, hogy beszóljanak Donald Trumpnak, egy jól irányzott „No Trump! No KKK! No fascist USA!” bekiabálással.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló