Zene

Láttál már ennyire beteg klipet magyar előadótól?

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.23 | 13:48

Szepesi Zsolt megmutatja, milyen egy LSD-trip Kelet-Európában.


Az ismert és elismert hazai producer, Szepesi Zsolt az elmúlt időszakban a legkülönfélébb előadókkal készített súlyosabbnál súlyosabb trackeket Sean Darin művésznéven. A Hugh Grant című dalban a HS7 frontembere, Szűcs Krisztián hallható, a hozzá készült, Aphex Twin világát idéző videó pedig maga a teljes téboly.

Az ütős undergound UK garage-house megőrülés nem véletlenül viseli az angol színészóriás nevét, erről Sean Darin a következőképp mesél:

“Hugh Grant minden filmben olyan, mintha ugyanazt a szerepet játszaná, hogy ő Angol, nagy betűvel. Semmi többet nem visz bele, csak hozza, hogy ő az elegánsan távolságtartó, felsőbbrendű, fejlett sziget, és valahogy azt az érzést kelti, hogy akinek ez nem tetszik az mit sem ért. Felszínesen elegáns és visszafogott, de valójában egy gigantikus egó. Matyi, a mi klipünk főhőse ennek a jól felépített képnek pontosan az ellentéte mindenben. Végigkövetjük egy napját, miközben különböző tudatmódosító szerek hatásait éli át, és a maga “eszközeivel” ő is menő angol akar lenni, mint Hugh Grant.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.