Zene

A hatalmas orrok és az óriás fülek univerzuma – 5 új klip, amit látni kell

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.03 | 18:15

Ezúttal a Dirty Projectors, a The Wombats, Sia, Demi Lovato és James Arthur legújabb videóklipjei következnek.

Dirty Projectors: Up In Hudson

Ha csak egy szürreális videóklipet nézel meg a héten, akkor ez lesz a tökéletes választás! Daren Rabinovitch rendező az Up In Hudson videójában négy részben mesél el egy történet a szerelemről és a szakításról, és az újrakezdésről. Mindez pont attól válik izgalmassá, hogy nem egy, hanem négy különböző páron keresztül mutatja be egy kapcsolat alakulását, ráadásul egyáltalán nem hétköznapi arcokat láthatunk ebben a bizarr, szürreális klipben: mindenkinek hatalmas orra és füle van.

The Wombats: Lemon to a Knife Fight

A Magyarországon már többször is koncertező liverpooli zenekar legújabb klipjét David Lynch és főleg az ő Mulholland Drive című filmje ihlette. A sötét, szürreális hangulatot és bizarr sztorit elmesélő videóklipet Finn Keenan rendezte. 

Sia: Candy Cane Lane

Az énekesnő legújabb lemeze november közepén jelent meg Everyday Is Christmas címmel. Nem is véletlen, hogy a friss animált videó egy karácsonyi atmoszférájú klipet kapott, amelynek rendezője Lior Molcho volt. Ez egyébként egy trilógia első része, a folytatás nemsokára érkezik majd.

Demi Lovato: Tell Me You Love Me

A Grace klinika sztárja, Jesse Williams főszereplésével készült videó is egy szerelmi történetet mesél el, de nem úgy! Nem is érdemes sokat írni erről a videóról, a klip önmagáért beszél.

James Arthur: Naked

A brit X-Faktor korábbi nyertese egyszerre nosztalgikus és romantikus videókklippel állt elő, amelyben az énekes egy műsorvezetőt alakít. A  főhős barátnőjét alakító hölgy pedig nem más, mint Cressida Bonas, Harry herceg exe. Ha nem vagy fanatikus James Arthur-rajongó, akkor is érdemes megnézni a különböző szemszögből felvett videóklipet.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.