Zene

A világ legmenőbb télapós playlistje – NuusMusic

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.04 | 13:20

Két nap múlva érkezik a télapó, adta magát a dolog, hogy róla szóljon e heti playlistünk. Valami csavart mindenképpen szerettünk volna bele; itt vannak a legrajabb és legodamondósabb dalok a Mikulásról. Van benne káromkodás, 18 alattiak kattintsanak el!

Snoop Dogg rögtön kétszer szerepel egymás után az elején, de ha több ilyen témájú dalban lenne, akkor vele pakolnánk tele az egész playlistet. Rajta kívül találtunk zseniális punk dalt, félelmetes rave-et, vidám dubot, mind más-más megközelítésből tiszteleg a télapó előtt. Vagyis nem, a Fuck You Santa Claus c. dal kifejezetten elutasítja őt.

Nem tudjuk eldönteni, hogy a pop-punkos Dirty Santa a kedvencünk, vagy a macskák által elnyávogott záródal, az All I Want for Christmas is My Two Front Teeth.

Önmagában furcsának tűnik, hogy milyen elborult feldolgozásai vannak a témának, de miután egy óra görgetés után sem tudtunk a télapós (tehát nem csak a karácsonyi!) dalok végére érni Spotify-on, teljesen érthető, hogy a társadalom igényli a fricskázását.

(Nyitókép: Alexander Koerner/Getty Images)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló