Zene

Ha turnéról van szó, a Depeche Mode még mindig lenyom mindenkit

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.06 | 09:45

Soha nem volt listavezető daluk az USA-ban, de ha koncertezni indulnak, még mindig több jegyet adnak el a világban, mint Ed Sheeran vagy Bruno Mars.

Dave Gahan itt is azt csinálja, amit a legjobban tud: koncertezik. Itt éppen Miamiban (kép: Gustavo Caballero/Getty Images)

Erre a tényre most éppen a Bloomberg szerzője csodálkozott rá, aki nyilván nem tudja, hogy a Depeche Mode akár évente kétszer is képes megtölteni több tízezres koncerthelyszíneket Magyarországon, de a világ más részein sincsenek éppen bajban, ha turnézni indulnak. Listavezető daluk mondjuk soha nem volt az Egyesült Államokban, de 2017. első 9 hónapjában 1,2 millió koncertjegyet adtak el világszerte,

többet, mint amire mondjuk Ed Sheeran vagy Bruno Mars volt képes, de még Justin Biebert is simán lepipálták,

keményen becsicskították, és lazán alázták a számokkal.

Természetesen az USA-ban is sokan kíváncsiak rájuk, a majd 30 éves angol zenekar egymás után négyszer töltötte meg a Hollywood Bowlt, 2018-ban pedig dél-amerikai turnéra indulnak, a teltház nyilván ott is garantált.

Depeche Mode – Enjoy The Silence (Live in Berlin)

Depeche Mode Live in Berlin – A Film by Anton CorbijnThe new DVD from Depeche Mode’s 2013/2014 Delta Machine Tour, out November 16th (Europe) | November 17th (North America).http://www.depechemode.com/Music video by Depeche Mode performing Enjoy The Silence.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló