Zene

Nahát, Taylor Swift új karácsonyi dalt írt!

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.06 | 11:18

A Christmas Tree Farmot nem lehet nem szeretni!

Ha már azt hinnénk, hogy nincs új a nap alatt, és a karácsonyi dal-irodalom réges-rég teljes, akkor nem számoltunk Taylor Swift tehetségével.


Igen, a 29 éves énekesnőnek még mindig akad mondanivalója a téli ünnepkör kapcsán. December 5-én jelentette be, hogy írt egy karácsonyi számot, melyet késő este meg is mutatott.


A Christmas Tree Farm klipjét a macskája engedélyével tette közzé: Meredith pedig rábólintott, itt volt az ideje a debütnek. A tízszeres Grammy-díjas díva otthoni videóiból vágta össze a klipet:

Ha kétségek gyötörnek, mindig a cuki cicákhoz fordulj! Elkerülnek a csendjükkel, ellentmondásaikkal és ítélettel felérő lerázásukkal. Csakazértis kiraktam az új dalt!

tweetelte a popsztár, aki 2007-ben adott ki ünnepi EP-t, melyen a kihagyhatatlan, George Michael-féle Last Christmas mellett ott volt a White Christmas, a Silent Night, a Santa Baby is.

 

View this post on Instagram

 

We made real life versions of the snow globe from the Lover video because of course we did.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on


Illetve saját szerzemények – Christmases When You Were Mine, Christmas Must Be Something More – is szerepeltek az anyagon, emlékeztet a Billboard.


Az új Macskák sztárjának friss-ropogós dala pedig itt látható:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló