Zene

Újra itt a Spotify menő éves statisztikája a zenehallgatási szokásaidról. Te meg mered osztani?

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.06 | 08:55

Mit hallgattál 2017-ben? A legnépszerűbb streaming szolgáltató megmondja.

A cikk írója így zárta 2017-et. Beakadt egy búbánatos altrock szám Ausztráliából, de büszkén vállalja!

A Spotify nem csak az előadók számára, hanem a felhasználóknak is elkészíti a saját nagy statisztikájukat minden évben, ezt idén a 2017wrapped.com oldalon keresztül érheti el mindenki, aki kíváncsi arra, hogy mit is hallgatott idén. Néha elég nagy meglepetés, amikor kiderül, hogy pontosan mi is pörgött a fülünkben legtöbbet egész évben, és lehet, hogy valaki nem is szívesen osztja majd meg a statisztikáját, ha kiderül, hogy őt is leigázta a Despacito.

A hallgatott órák száma mellett a kedvenc előadók, kedvenc stílusok és a legtöbbet lejátszott dalok statisztikája is előkerül, sőt, utóbbiból egy playlistet is készít a rendszer, a 100 kedvenc 2017-es dalát mindenki újrahallgathatja. Az egészből a végén egy látványos statiszka készül, amit természetesen meg is lehet osztani, hivalkodva mindenki előtt a pompás zenei ízlés bizonyítékával. Te meg mered osztani a tiédet?

A rendszer ezen kívül generál egy 30 számból álló playlistet is, olyan sosem hallott (vagy legalábbis a Spotify-on le nem játszott) dalokból, ami tetszhet a felhasználónak a statisztika alapján.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló