Zene

2020-ban is lesznek koncertek a Balaton közepén

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.18 | 21:50

Itt vannak az új nevek.

Idén már hónapokkal előre elfogyott az összes jegy a balatoni kompkoncertek mindegyikére, de szerencsére a MOL Nagyon Balaton keretében többször is lehet majd jövőre a Balaton közepén koncertezni. 2020-ban már biztosan fellép a WOW Hungary kompokon a Bagossy Brothers Company, Horváth Tamás és a Follow The Flow. Később a balatoni kompkoncertek előadólistája új nevekkel bővül.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by welovebalaton (@we_love_balaton) on

Hét évvel ezelőtt hívta életre a VOLT Produkció a MOL Nagyon Balaton programsorozatot, hogy segítsen a Balaton Régió megítélésének erősítésében és a turizmus fejlesztésében. A MOL Nagyon Balaton az elmúlt évek során egyfajta védjeggyé nőtte ki magát a térségben. Ez a Balaton Régió programjainak minőségét biztosítja a látogatók számára.

Neves fellépők minden évben

A MOL Nagyon Balaton programsorozat kínálatában minden bizonnyal a kompkoncertek nyújtják a legkülönlegesebb élményt. A Balaton két partjáról, Tihanyból és Szántódról is elindul egy-egy komp, majd a naplementében a tó közepén összecsatlakoznak és kezdetét veheti a koncert.

Az elmúlt évek során számos hazai kedvenc lépett már színpadra, csak hogy párat említsünk: Rúzsa Magdi, Majka, a Halott Pénz, a Tankcsapda vagy a  Quimby, de nemzetközi frontról a Stereo MC’s is tiszteletét tette már.

Címlapkép: Pixabay


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.