Legfrissebb

Courtney Tillia hat évig tanárként dolgozott, aztán a férje javaslatára ledobta a textilt.

Ariana Szajid Afganisztán legnépszerűbb énekesnője, akinek minden befolyását latba kellett vetnie ahhoz, hogy a többi menekülttel együtt egy USAF jet fedélzetén megléphessen az országból.

A 16 éves indianai lány, Ava King két gyereket nevel, testvére és nővére segítségével.

Újabbb kizsákmányolt fiatalkorú miatt áll bíróság elé R Kelly. Jerhonda Pace alig 16 éves volt, amikor a rapper befolyása alá került.

Sonny Chiba japán származású színész és harcművész, akit a világ elsősorban a Kill Billből ismer, élete 82. évében hunyt el.

Senki se tudja, mi okozza a 13 éves indiai fiú, Kaleem furcsa állapotát.

Az izraeli kormány is meglepődött azon, milyen hatással van a pusztító delta variáns terjedésére a harmadik Pfizer-oltás: gyakorlatilag 86 százalékos hatékonyságról beszélhetünk már a 60 éven felüliek körében is.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese, Schanda Tamás bejelentette, hogy a főiskolai és egyetemi gólyatáborokhoz mostantól védettségi igazolvány kell majd.

Nem sok ember van a világon, akinek ma veszélyesebb munkája volna, mint a Anisa Shahidnak, aki nő létére újságíró, méghozzá a tálibok által kontrollált Afganisztánban. De nem adja fel.