nuus
által írt cikkek

A szívünk megszakad az élethű, ám falnivaló jószágért, az ügyes kezű direktorral együtt.

A 2018-as őszi-téli kollekció darabjait egy kórházi műtőben, levágott fejekkel és mítikus lényekkel mutatta be az olasz luxusmárka. Mintha egy disztópikus jövőben játszódó Trónok harca rész elevenedett volna meg a milánói divathéten.

Hihetetlen, hogy ma már mennyi manikűr közül válogathat az ember, mondjuk arról lövésünk sincs, miért akarná bárki egy baba kezét egy ember ujjával a körmén viselni. Még akkor se, ha Kylie Jenner Instagram-híres fotójáról van szó.

Azt valószínűleg már minden macskatartó megtapasztalta, hogy teljesen felesleges méregdrága cicabútort venni a bársonytalpúaknak, őket úgyis csak az olcsó kartondoboz fogja érdekelni.

Energitermelés házilag, okosan. Csak ne dobd ki a szemetet. Meg rendelj egy HomeBiogas 2.0-át, ami ha megjött, akkor állítsd fel szépen a kerted végében.

Bezzeg a csajok! Nekik menne a gátlástalan szelfibajnokság, kajaposzt-összecsapás, na és az édességbűnözés.

A legtöbb ember hajlamos rá, hogy napi teendői közben elfeledkezzen magáról, és gondolataiba révedve meredjen kifelé a valóságból. Az álmodozás során mintha a külvilág teljesen megszűnne, annyira el tudunk veszni a saját fejünkben, hogy az ébredés néha sokként is hathat, a napi rutinba való visszarázódás pedig nehézségekbe ütközhet.

Lacey Barratt ausztrál szülésfotós és dúla indította útjára a Humans Uncensored Projectet, amelynek lényege, hogy ráébressze a nőket: ha gyűlölik testüket, azzal a gyereküket is bántják.

Egy hajfestés után szinte újjászületünk, mintha teljesen új emberként lépnénk ki a szalonból, a téli szürkeség végének közeledtével pedig még inkább sürgetőbb, hogy nyissunk az újdonságok felé.

A Narnia nevet viselő bársonytalpú éppen mostanában tölti majd be az első életévét, és azt kell mondanunk, hogy rendkívül cuki macskává cseperedett. A kölyökkori képein meg egyenesen meghatódtunk.