nuus
által írt cikkek

A kolumbiai bírónő, Vivian Polaniaf büszke jogi karrierjére, de közben két szenvedélyének, a crossfitnek és az influenszerkedésnek is örömmel hódol. Utóbbinak nem ritkán ruhátlan képekkel is...

Luna Fenner még csak egyéves, de már most sokan megjegyezték a nevét: a kislány ugyanis egy arca nagy részét elfedő anyajeggyel jött a világra, amit mindenki megbámul.

Egy elég érdekes ezoterikus babona miatt dobta el a gépszíjat az evidence-based orvoslás hazai celebdoktorának agya.

A Mamma Mia sztárja teljes titokban tartotta a nyilvánosság előtt, hogy nemrég született egy második gyermeke is. Hiába, a karanténidőszak mi mindenre jó!

A 94 éves uralkodó minden karácsonykor Sandringhamba utazik, teljes windsori személyzetével, ám idén ez valószínűleg nem így lesz.

Pontosabban a cég, ami a zenekart menedzseli.

Gondoltad volna?

Részt vett egy fotózáson, természetesen lekerült a melltartó.

A telefontok, azon túl, hogy védi a mobilt, arra is alkalmas, hogy kifejezze az egyéniségünket. Szinte végtelen számú fajtából választhatunk az egyszerű műanyag tokoktól az igényesebb műbőr vagy ökobőr darabokon át a gravírozott vagy retro tokokig. Vannak speciális ütésálló tokok, kifejezetten üzletembereknek gyártottak, sőt, fából készült telefontokot is vásárolhatunk. De ma már arra is van lehetőség, hogy saját telefontokot tervezzünk.