nuus
által írt cikkek

A szusi egy hagyományos japán étel, melynek összetevői főtt, ecetes rizs, amit általában hallal vagy egyéb tengeri étellel együtt tálalnak. Sokan tévesen nyers halként emlegetik, bár ez is gyakori összetevője, ezt valójában szasiminek nevezik.

Nyolcmillió tárgyból már kétszázat scanneltek be a brit tudósok.

Egy 40 tonnás hosszúszárnyú bálna teljes testével kiugrott a víz fölé. Ez egy igen ritka jelenség.

A világ utolsó, a külvilág elől hermetikusan elzárt országában természetesen minden azt szolgálja, hogy az uralkodó elit kegyetlen rémuralma minél szilárdabb maradjon. Ez alól nem lehet kivétel a technológia sem. De az élet változik, és a fejlődésre sajátos válaszokat adtak az országban.

Az egyik legjobb amerikai egyetem fejlesztett egy elképesztő, láthatatlan szenzorokkal működő riasztót.

Az int-ball a legkedvesebb droid eddig az űrhajózás történetében.

Az talán senkinek sem újdonság, hogy álmainkra és az alvásra is nagymértékben kihat, mit fogyasztottunk lefekvés előtt. Most mutatunk néhány olyan ételt, amitől biztos nyugodt, békés és pihentető éjszakában lesz részed.

Apróságok, de az élet veleje épp az ilyen kedves, látszólag jelentéktelen részletekben rejlik. Ez az, amivel bátran lehet próbálkozni, ha meg akarjuk nyitni egy nő szívét.

Ha valamire nem számít az ember Párizs belvárosában, akkor az a partra vetett bálna. Pedig most ez a látvány fogadta a helyieket és a turistákat.

Van néhány olyan dolog, amit a pilótákon kívül tényleg senki nem tud a repülőgépekkel kapcsolatban. És ez jól is van így. De ha te is kíváncsi vagy, olvass tovább nyugodtan!