nuus
által írt cikkek

Hiánypótló kutatás, fontos eredmény! Tényleg az. Nem is hinnéd, hogy ez milyen fontos lépés a legális felhasználás felé.

Az Armani kedvéért minimálban, a Loreallal viszont kimaxolja.

A 34 éves énekesnő és rapper egy falatnyi bikiniben és combközépig érő, fűzős dominacsizmában lovagolt meg egy felfújható gumi unikornist új videóklipjében. A dal Gucci Mane rapperrel készült el, most végre megjött a videó is hozzá. Hát, egyikük sem hazudtolta meg magát.

Vallás, életfogytig tartó szerelem, kutyák bedrogozása, emailes veszekedések és tanárok, ezekről prédikál majd a humor keresztapja.

A kaliforniai Westminster városában The Loop névre hallgat az a cukrászda, ahol ezeket a szivárványos csodákat meg lehet kóstolni.

Rövid, ám annál velősebb: csütörtök napközben jön a teljes verzió.

Valaki a reggelijét fotózza, valaki edzés közben szelfizget, egyesek a kutyájukról posztolnak, míg mások életük legboldogabb pillanatát is megosztják követőikkel.

Ki ne akarna szivárványos hajkoronát? Persze nem mindenki meri bevállalni, hiszen elég drasztikus döntés, bár sokan talán a munkahelyi szabályok miatt nem vághatnak bele. Na nekik lett kitalálva ez a megoldás, amibe azonnal beleszerettünk.

Vázoljuk a szituációt. Éppen egy egész éjszaka tartó szexuális tevékenység reggelén vagytok, bár valószínűleg szemhunyásnyit sem aludtatok, bűbájosan egymás szemébe néztek, aztán megszólal egy kis hang a fejedben: hoppácska, nem ártana zuhanyozni, miután egymás testnedveiben hemperegtünk ki tudja hány órán keresztül.

Ha imádod a Trónok harcát és szereted a Peaky Blinderst, akkor remek hírünk van a számodra, ugyanis egy ismerős arc tűnik majd fel a gengszterdráma negyedik évadában.