nuus
által írt cikkek

A titokban és csak pillanatokra felbukkanó sztárok valahogy mindig birodalmi rohamosztagosnak akarnak öltözni.

Beteszel valami jó zenét, feltekered a hangerőt csutkára, aztán nekiesel a lakásnak, és csak egy papucsot kell felhúznod hozzá, ami a takarítást kombinálja össze a tánccal.

Az Instagram óriási befolyással van a divatvilágra, ezért is olyan fontos, hogy a különböző méretű, beállítottságú, vallású és nemzetiségű felhasználók minden korosztályból képviseljék magukat az online felületen. Grece Ghanem 52 évesen dobbantott a képmegosztón, hogy sikkes stílusával rajongók ezreit hódítsa meg.

John B. Watson pszichológusnak egy asszisztensnő, bizonyos Rosalie Rayner segített, meg hát a gyerek anyja is. Mindez 97 évvel ezelőtt történt, 1920-ban, amikor ez még belefért, ma már kínzásnak számítana, és talán még börtön is járna érte.

Franciaország déli csücskében található az a Rudy Ricciotti által tervezett luxuslakás, amelyet bárki kibérelhet, aki egy kis extrém pihenésre vágyik és éppenséggel rajong a vízért és tengerért.

A minisorozat német, osztrák, cseh és magyar koprodukcióban készült.

Minden év utolsó hónapjában a Google szemrevételezi az elmúlt 365 nap keresési eredményeit, hogy a kulcsszavak alapján összeállítson egy 10-es listát a legnépszerűbb témákról. 

Még egy hónapja sem jött ki az első évad, és olyan nézettséget hozott, és olyan pozitívak voltak a visszajelzések, hogy már be is rendelték a folytatást.

Az Igazából szerelem talán az egyik legkedveltebb karácsonyi film, amit valaha megrendeztek, ami nem is csoda. 14 év telt el mióta a mozikba került, de a népszerűsége töretlen, és azt se vallanánk be szégyenkezve, ha nem csak karácsonykor néznénk újra ezt a klasszikust.

Az Instagram oldalán rengeteg kép van, és szinte mindegyiken meztelen.