nuus
által írt cikkek

A Balaton csak akkor marad meg tónak, ahol élünk, pihenünk, üdülünk és horgászunk, ha megóvjuk számunkra is kedvező állapotában, amihez a parti sáv nádas területeinek a védelme is hozzátartozik.

Mindennek emelkedett az ára, nem is akármennyire. Mutatjuk!

Miközben a rapper felesége, Körtvélyessy Kinga a kislányukkal együtt elköltözött a közös törökbálinti otthonból, Junior igyekszik a lehetőségekhez mérten jól érezni magát, és ezt a követőinek is megmutatni.

Szemesnek áll a világ, meg főként a szemtelennek, ezért aztán sok introvertált ember úgy érzi, lehetőséghez sem jut a sok nagyszájú, magabiztos(nak tűnő), extrovertált figura között. Pedig soha nem a személyiségtípus az, ami jobbá tesz egy embert, hanem inkább az, amit saját erejéből ki tud hozni vele született adottságaiból.

A görögországi tüzek összezavarják a költöző gólya csapatokat. Egy részük eltévedt, megsérült vagy elpusztult a tűz miatt.

Busquets örökölte meg a Barcelona csapatkapitányi karszalagját Messitől.

Tuti tippeket adunk a tökéletes jeges italokhoz.

A Trónok harca Havas Jonja, Kit Harington az alkohol mellett depressziójával is megküzdött.

Ilyen időjárás várható a hét következő részére.

A 26 éves magyar influenszer, a Jóban rosszban sztárja, Kárpáti Rebeka egy tűzvész által - egyelőre - nem érintett görög szigeten, Mykonoson piheni ki munkája fáradalmait. Bikinis képe láttán biztosan sok rajongója örül...