nuus
által írt cikkek

Az, hogy bizarr ez a videó, nem kifejezés. David Lewandowski kisfilmjében pucér, amorf pózban mászkáló próbababák rohamozzák meg valamelyik Japán várost, sushi után kutatva.

Buktad a helyes légzéstechnikát, ha Jacob Manning a jógaoktatód, ettől a szőke, kékszemű félistentől ugyanis tuti felszalad a pulzusod.

Brianna Stone-nak minden jól áll, ami vizes.

A végeláthatatlanul kreatív manikűrök világában majd éppen Facebook-apu képmása ne lehetne tárgya egy-egy körömfestésnek?

A palacsintával bűvészkedők nem igazán számítanak újdonságnak a neten, de azért akad néha egy-egy elvetemült, aki még mindig képes újat mutatni.

Minden eddiginél jobban pörög a plasztikai sebészet, de már nem a hatalmas implantátumok és a drasztikus műtéti beavatkozások uralják az ipart. Szétnéztünk egy kicsit, mik a legnépszerűbb eljárások mostanában.

Erre a helyre tetováltatni nemcsak fájdalmas, de csikis is egyben, úgyhogy le a kalappal azok előtt, akik bevállalják. De nem tudjuk, jó ötlet-e.

Nem egy kutatás bizonyította már, hogy a stressz levezetésének egyik legjobb módja az önkielégítés, a munka pedig elég stresszes tud lenni, szóval talán nem is annyira meglepő, hogy valaki láncdohányzás helyett inkább a mosdóba menekül egy kis önszeretgetésre.

Jamie Foxx a Baby Driver promója kapcsán vendégeskedett Graham Norton kanapéján, és arról is mesélt, hogyan találkozott Kanye Westtel, valamint hogyan készült el a Slow Jamz című közös daluk.

A hardcore Facebook-rajongók már bizonyára észrevették, hogy különös dolog történik, ha az ember rákattint Harry nevére.