nuus/MTI
által írt cikkek

Szombaton lezárják a pesti alsó rakpart egyik szakaszát.

Moszkva feltételei teljesen mások lesznek, ha újraindulnak az orosz-ukrán tárgyalások - jelentette ki Jurij Usakov orosz elnöki tanácsadó újságíróknak hétfőn.

Holtan találtak egy idős nőt a rendőrök szombaton este egy polgárdi családi ház udvarán, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított nyomozást - ismerteti a police.hu.

Magyarország biztonságát meg kell erősíteni - jelentette ki a honvédelmi miniszter szombaton Budapesten, az altisztavatáson.

A járványok 70 százalékát olyan betegségek okozták, mint az ebola és más vérzéses lázak, olyan betegségek mellett, mint a majomhimlő, a dengue, a lépfene és a pestis.

Emmanuel Macron francia elnök szerint Oroszország "háborús fegyverként" használja a gázt, ezért a franciáknak és Európának is fel kell készülnie az orosz gázellátás teljes leállására.

Időjárás

Ma érkezik a hidegfront

  • szerző:nuus/MTI
  • 2022. 07. 15.

Pénteken érkezik egy hidegfront. Ennek hatására mérséklődik a hőség, de érdemi csapadék továbbra sem várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a honlapján.

Átalakították a katát, limitálódik a rezsicsökkentés, a szomszédban továbbra is háború van, és most jön a vírus is.

A jövőben megnövekedhet a kereslet az alacsony fenntartási költségű lakások iránt, és felértékelődhetnek a korszerű, energiatakarékos ingatlanok - közölte az Ingatlan.com.

Több mint ötven hektáron égett az Izsák és Soltszentimre közötti erdős terület, a szerda este keletkezett tűzben egy lovasmajor több épülete is kigyulladt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) csütörtökön a honlapján.