nuus/MTI
által írt cikkek

Járművezetőket és gyalogosokat is megbüntettek a rendőrök a héten tartott többnapos, "gyalogosokra fókuszáló" baleset-megelőzési ellenőrzés során - közölte a rendőrség pénteken a honlapján.

Sajnos nem számíthatunk a hét eleji szép időre, borús, esős idő lesz, legfeljebb 20 fokkal szombaton és vasárnap is.

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök reggel a Karmelita kolostorban fogadta Karikó Katalin kutatóbiológust, biokémikust, a szintetikus mRNS-alapú vakcinák technológiájának szabadalmaztatóját - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Oroszországban is megjelent a koronavírus indiai variánsa, a kórokozót Uljanovszkban tanuló indiai diákoknál azonosítottak - jelentette csütörtökön a Kommerszant című orosz napilap.

A intenzív zivatarokat viharos (60-80 kilométer/órás) széllökés és jégeső, valamint felhőszakadás kísérheti.

Kemény szabályozás jön a spanyolokra.

Az újdonsült olasz futballbajnok Internazionale elnöke azt kérte a játékosoktól, hogy kéthavi fizetésükről mondjanak le a milánói klub nehéz anyagi helyzete miatt.

Ez elsőre így sok lehet, tegyük rendbe a sztorit: 180 millió éve egy tintahal rákot evett, egy cápa pedig széttépte őt. Ennek a fosszíliáit találták meg a mai Németország területén - számol be róla az MTI.

Nyolcvannyolc évesen elhunyt Lloyd Price amerikai énekes-dalszerző, a rock and roll egyik korai, befolyásos alakja.

Nagyobb értékre, üzletszerűen elkövetett lopással gyanúsítják azt a sződi férfit, aki hónapok óta dézsmálta a MÁV jegykiadó automatáit