nuus/MTI
által írt cikkek

A szövetség elfogadta a sportvezető lemondását. Turi György az edzőbizottságot sem vezeti tovább.

Többfelé ismét magas a légszennyezettség a szálló por miatt. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön közzétett adatai szerint Nyíregyházán, Sajószentpéteren, Kazincbarcikán és Putnokon veszélyes a levegőminőség - írja az MTI.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a legkisebbek biztonságát szem előtt tartva 2021-ben is kiemelten ellenőrzi a gyermekjátékokat.

Az import nordmann fenyő az árfolyamváltozás miatt akár 20 százalékkal is drágulhat.

Továbbra is nagy mennyiségben van jelen a szennyvízben a koronavírus örökítőanyaga - közölte a Nemzeti Népegészségügy Központ.

Egy vakcinakutató laboratórium dolgozója Pennsylvaniában fekete himlő feliratú fiolákra bukkant egy fagyasztóban takarítás közben - írja az MTI a SkyNews alapján.

500 milliárd forint pluszkifizetést kaptak a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíjon kívül.

Néhol - jellemzően az északkeleti határnál - hószállingózás is lehet a jövő héten. Emellett folytatódik ködös hűvös idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke egy pénteki interjúban kijelentette, 2025-ig biztosan Marco Rossi marad a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Péntektől vasárnapig számíthatunk napsütésre, és egy kis csapadékra is.