szaboakos
által írt cikkek

Strandolás, sportolás vagy egyéb tevékenységek közben nem szívesen visszük magunkkal a telefonunkat, vagy nincs a kezünkben folyamatosan, de azért néha-néha bizsereg bennünk a vágy, hogy ott is online lehessünk.

A szórakoztatóipari és elektronikai eszközök terjedésével egyre kevesebben látnak potenciált a tévézésben. A Strategy Analytics kutatócég szerint a szektor jövőre nagyjából 70 milliárd dollárral nagyobb bevételt fog termelni, mint 2017-ben.

2021 van, így nem mehetünk el az utóbbi idők egyik legfontosabb technológiai és pénzügyi változása mellett, ez pedig nem más, mint a FinTech.

Szokásunk szerint összeszedjük a legalapvetőbb funkciókat, amiket egy ilyen eszköznek érdemes tudnia. Persze a döntés már az olvasón áll, de nem hátrány az, ha tisztában vagyunk az alapokkal.

A siófoki fürdő a javítása több tízmillióba kerül, amíg el nem készül, a medencéket nem is lehet használni.

Előző cikkünkben több dologra is kitértünk, azonban ez a téma annyira hosszú, hogy nem tudtuk egy cikkbe összesűríteni.

A szakállnövekedésre várni olyan érzés, mintha a fű növekedését néznénk. Ez frusztráló lehet, ha szakállat próbálsz növeszteni, mutatjuk a legjobb tippeket.

A Watches & Wonders 2021 digitalizálódott, és az idei eseményen valóban előkerült néhány gyönyörű időmérő, de az innováció sajnos nem annyira volt középpontban.

Eljuthatunk-e arra a szintre, hogy teljesen vezeték mentes világban éljünk? Erre keressük a választ.

Bűntudat mentes adrenalin - Koenigsegg svéd gyártója 3 millió dollár vulkán alapú bio-üzemanyaggal kísérletezik.