szaboakos
által írt cikkek

Mi történik akkor, ha a jelenleg az egyik legnépszerűbb Netflix sorozattal akarjuk igazolni a kapitalizmus bukását?

A Xiaomi Mi sorozat 11-es tagjának rengeteg variánsa látott már napvilágot, de most nálunk járt a NE kiadás is, és azt kell mondani, új bajnokot avattunk a kategóriában.

A vendéglátás több ezer éves múltra tekint vissza, bátran jelentheti ki az ember, hogy az egyik legősibb dolog misztikumát akarjuk, gyökeresen megváltoztatni.

Ismét eljött a hajtogatós mobilok ideje? A Samsung jövőképe szerint igen, és most ott faragtak, ahol a leginkább kellett: az árban!

Egyre nagyobb népszerűséget élveznek már világszerte az okosotthonok, ezért az sem meglepő, hogy Magyarországon is egyre többen döntenek úgy, hogy leendő ingatlanjukat egy ilyen szisztémára építik fel az automatizálás érdekében.

A korszak és az egyesítés bemutatása hatalmas terjedelme miatt nehéz lenne, ezért az egység kialakulását röviden szeretném összefoglalni, majd ennek fényében reflektálni a 20. század eleji Olasz viszonyokra.

A telefonunk védelmére, sajnos tökéletes védelem nem létezik, de ha ezeket a tippeket betartjuk sokkal kisebb az esélye annak, hogy támadás áldozatává válunk.

A kínai gazdasági és hatalmi befolyás jelenleg erősebb, mint valaha. Látható az, hogy állami kézben lévő kínai vállalatok országokat képesek zsarolni, illetve akkora gazdasági hatalomra tettek szert, amely szinte az egész világ felé emeli őket, azonban ezen hatalom megszerzéséhez, hosszú és rögös út vezetett.

Strandolás, sportolás vagy egyéb tevékenységek közben nem szívesen visszük magunkkal a telefonunkat, vagy nincs a kezünkben folyamatosan, de azért néha-néha bizsereg bennünk a vágy, hogy ott is online lehessünk.

A szórakoztatóipari és elektronikai eszközök terjedésével egyre kevesebben látnak potenciált a tévézésben. A Strategy Analytics kutatócég szerint a szektor jövőre nagyjából 70 milliárd dollárral nagyobb bevételt fog termelni, mint 2017-ben.