Gamer

Mutatjuk, hol követheted idén az E3 eseményeit élőben

Idén is lesz Electronic Entertainment Expo, és természetesen jó sok mindent közvetítenek majd.

A konferencia maga június 11-én kezdődik és 14-én ér véget, viszont a sajtótájékoztatók már június 8-tól mennek. Na, ezeket érdemes nézni, ugyanis itt jelentik be a legfontosabb dolgokat, például a következő játékokat.

Szombat, június 8.

Ez a nap az Electronic Arts-ról fog szólni, akik még nem árulták el pontosan mikor közvetítenek pontosan. Ami biztos, hogy egész nap elszórva nyomják majd az EA.com-on.

Vasárnap, június 9.

Ezen a napon mutatja meg az újdonságait a Microsoft, ami este tízkor kezdődik a Mixeren. Azt ígérték, mutatnak szerepjátékot, FPS-t és néhány más dolgot is, PC-re és konzolra egyaránt.

Ezután következik a Bethesda sajtótájékoztatója, magyar idő szerint hajnali fél háromkor a Twitch-en. Szinte biztosan mutatnak valamit a Doom Eternal-ról, na meg van két nagy RPG-jük fejlesztés alatt, a Starfield és a The Elder Scrolls 6. Reméljük, legalább az egyikről beszélnek majd, de jobb lenne, ha mindkettőről szót ejtenének.

Hajnali négykor következik a Devolver Digital előadása a Twitch-en, ahol biztosan szó lesz a Serious Sam következő részéről.

Hétfő, június 10.

Nálunk este hatkor kezdik közvetíteni az E3VR-t, a virtuális valóságra kihegyezett bemutatót a Youtube-on.

Na, és ezután következik a PC Gaming Show, ami kizárólag a számítógépes játékokra koncentrál. Idén ötödjére tartják meg ezt a tájékoztatót, és egyik évben sem lehet sokat tudni róla. Mindössze annyit árulnak el, hogy mely fejlesztők és kiadók adnak elő rajta, ezeket összeszedte a PC Gamer. Este kilenckor indul.

Este tízkor kezd a Ubisoft a Twitch-en, akik biztosan mutatnak majd Far Cry-t és Assassin’s Creed-et.

Az utolsó sajtótájékoztató ezen a napon a Square Enix-é, akikről nem sokat lehet tudni. Mindenesetre az ő nevük kapcsán sokaknak a Final Fantasy 7 újraalkotása jut eszébe, nem csodálkoznánk, ha erről beszélnének.

Kedd, június 11.

Este hatkor kezd a Nintendo, erre a napra nincs is más kiírva. A saját oldalukon közvetítenek majd, jó eséllyel szót ejtenek majd a kiszivárgott konzoljaikról.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló