Kultúra

La Boum: idén is megrendezik a hazai indie zenekarok “kastélyházibuliját”

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.27 | 16:48

Jegyek csak limitált számban kaphatók, szóval ne habozz!

A vírus okozta korlátozások sokakat ráébresztett arra, hogy a limitált látogatószámú, kisebb rendezvények során a zenekarok sokkal intimebb, direkt kapcsolatba kerülnek a közönségükkel. Éppen ezért 2020 nyarán öt elismert magyar indie zenekar (Bohemian Betyars, Fran Palermo, Mary PopKids, Middlemist Red, Platon Karataev) úgy döntött, hogy összefog, és szinte a semmiből megszervezik saját kastélyházibulijukat, a La Boumot. A pusztazámori fesztivál nem csak arról szól, hogy hogyan csináljunk limonádét, ha az élet citromot dob, hanem a zenekarok közötti barátságról és a zene embereket összehozó erejéről is.

“Olyan rendezvényt szerettünk volna csinálni, amire mi magunk is szívesen mennénk. Sőt igazából azt is mondhatnám, hogy magunknak csináltuk, csak kinyitottuk a kastély kapuit.”- mondja Makumi Kamau, a fesztivál egyik ötletgazdája és főszervezője.

A tavalyi nagysikerű esemény után idén az augusztus 20-i hétvégén ismétlik meg a fesztivált, ahova csak nagyon limitált darabszámú jegyet értékesítenek. A Kápolna Színpadon délutáni akusztik performanszokat csíphetünk el, őket követik a zenekarok a Tölgy Színpadon, az éj leszálltával pedig az elektronikus csemegéké és az afteré a főszerep a Kastély Bálteremében.

A Red Bull mellé csatlakozott főtámogatóként a Mastercard, akiknek köszönhetően élő podcast előadásokat is meghallgathatunk, de egy új színpaddal és szupertitkos meglepetés fellépőkkel is készülnek. Ha mindez nem lenne elég, a második napot a színpadon egy egyszeri és megismételhetetlen all stars end show-val zárják a fesztiválon fellépő zenekarok koprodukciójában, illetve újból szemet gyönyörködtető, különleges vizuális megoldásokat láthatunk majd az egyébként is mesébe illő helyszínen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.