Kultúra

Covidválság és homofób propaganda – ezek az alkotások nyerték el a 21. ARC közérzeti kiállítás díjait

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.23 | 07:18

Melyik a kedvencetek?

Néhány napja megnyílt az egyik kedvenc kültéri kiállításunk, az ARC, aminek nyertes alkotásait szeptember 17-én, egy nyilvános átadón díjaztak. A szöveget az ARC Facebook-oldaláról idézzük.
“A legjobb alkotásnak járó díjat Vértessy Flóra és Ónodi Lóránt, “Volt” című alkotása kapta. Második helyezett Vercz Dávid, “Újjászületés” című képe lett. Harmadik helyezést ért el Mészáros Dóra, “Házi feladat-2021” című munkájával. A legkedélyborzolóbb alkotás díját, a Borz díjat pedig Radványi Gábor, “Belóg a lóláb” című műve kapta.
Volt
Budapest különdíját Elter Zsolt, “Magyarfalancs” című alkotása kapta, melyet a díj felajánlója azon pályázat készítőjének ítélt oda, aki Budapest szempontjából a legfigyelemreméltóbb megoldást alkalmazta.
Magyarfalancs
Újbuda kulturális alpolgármesterének különdíját Kocsis Bálint, “Hajrá magyarok!” című pályaműve kapta, melyet a díj felajánlója azon pályázat készítőjének ítélt oda, aki fontos társadalmi kérdésre progresszív módon reflektál és cselekvésre ösztönöz.
Hajrá magyarok!
A Hammer Agency különdíját Hegedüs Melinda, ”Depresszív addikció” című pályamunkája nyerte el, melyet a díj felajánlója azon pályázat
készítőjének ítélt oda, aki marketing szempontból világszínvonalú megoldást nyújtott.
Depresszív addikció
A díjazottak sora itt nem ér véget, hiszen a közönségdíjért még megküzdenek a pályaművek. Fedezd fel az idei tárlatot, keresd meg kedvenc alkotásaidat és szavazz rájuk a képek alatti QR kód segítségével, vagy az ARC weboldalán 2021. október 17-ig! A közönségdíjazott alkotást 2021. október végén tesszük majd közzé.”
Kiemelt kép: Mészáros Dóra, “Házi feladat-2021”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.