Tech

Örülhetnek a magyarok, végre jön az HBO Max – mutatjuk a részleteket

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.01 | 11:48

Az HBO Max, a WarnerMedia prémium-streamingszolgáltatása 2022. március 8-án érkezik meg Magyarországra.

Március 8-án Magyarországon is elindul az HBO MAX, amely leváltja az eddig létező HBO GO-t. Az új streamingplatform kedvezményes előfizetéssel és a mozis bemutatók után 45 nappal filmes premierekkel jön.
  • Az új streamingplatform egyetlen közös felületen gyűjti össze a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network, a Max Originals és mások kínálatát.
  • A Warner Bros. mozifilmjei 45 nappal a hazai mozipremier után érkeznek az HBO Maxra.
  • Minden meglévő, magyar közvetlen HBO GO-előfizető és új vásárló 33 százalékos kedvezményt kap a havi díjból az előfizetés teljes időtartama alatt.
  • Az új, éves előfizetési lehetőség 12 hónapos hozzáférést biztosít nyolc hónap áráért.

Az HBO Max, a WarnerMedia prémium-streamingszolgáltatása 2022. március 8-án érkezik meg Magyarországra, és leváltja az eddig létező HBO GO-t. Az HBO Max népszerű márkák, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals tartalmait kínálja majd. Az HBO pár hónappal előzi meg a nyáron induló Disney+-t, amely a Netflix és az Amazon Prime mellett a streamingpiac egyik legnagyobb szereplője.

Az HBO GO eddigi fix havi díja a közvetlen előfizetők számára 1890 forint volt, míg az HBO Max új ára havi 2390 forint lesz. Az aktív és közvetlen HBO GO-előfizetéssel rendelkező ügyfelek automatikusan átkerülnek az új felületre, ahol 33 százalékos kedvezményt kapnak, tehát az induláskor mindössze 1590 forintos havi díjat fizetnek majd.

Az HBO Max eszközök és platformok széles skáláján lesz elérhető, többek között bizonyos Samsung és LG okostévéken, valamint Android TV platformon, streamingeszközökön, játékkonzolokon (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One és Xbox Series X/S), mobilokon és táblagépeken, valamint online a http://www.hbomax.com weboldalon.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló