Motor

Vérszomjas bestia lett a Ducati Panigale V4 SP2

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.18 | 14:48

Ha nem lenne elég az első, akkor lehet örülni, hiszen a Panigale V4 második generációja is megérkezett!

A Ducatinál egy általunk imádott hagyomány, hogy minden izmosabb gépből elkészítik az SP, vagyis Sport Production változatot. Most a Panigale V4 második generációja is megérkezett, és gyönyörű fotókon csodálhatjuk meg V4 SP2 minden egyes apró részletét.

Az alapokhoz természetesen nem nyúltak, ami nem is gond, hiszen a Desmosedici Stradale V4-es blokk 215,5 lóerőt és 124 newtonmétert tud, amely mér bizonyított a V4 S-ben.

Szóval, ha ezt nem húzzuk akkor az Akrapovic verseny-kipufogórendszer is elég lesz, mely nem csak úgy van, hanem minden egyes apró részlet is hozzá van hangolva. Az Öhlins Smart EC 2.0 félaktív felfüggesztés is bizonyított is már.

Na, de akkor mit kapunk?

Extraként ott van 520-as láncszett, a szénszálas kerekek és kasznielemek, valamint a száraz kuplung. Ha erősebb nem lett, akkor legyen karcsúbb elvet követve négy kilót fogyott a gép így szárazon 173 kilót nyom.

Az előrendelés az idei év közepén indul és az ára 15 millió forint körül alakul, persze ahogy a forint-euró árfolyam ingadozik, nem lehet semmit sem megjósolni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló