Gasztró

Marco Rossit választotta a MOL a Fresh Corner új arcának

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.04 | 09:18

A kávérajongó olasz szakember már tíz éve él Budapesten

A kávérajongó olasz szakember már tíz éve él Budapesten, a meccsekre való utazások során pedig már korábban is túlnyomórészt a Fresh Cornert választotta felfrissülésének színhelyéül, így hitelesen tudja képviselni a márka által is fontosnak tartott értékeket, ami elsősorban a friss minőségi kávé nyújtotta előnyöket jelenti.

 

A MOL több mint ezer Fresh Corner pontjával a régió vezető kávézóláncává vált az elmúlt években. A folyamatos fejlesztés és terjeszkedés kiindulópontja a cég 2030-as hosszú távú stratégiája, melynek egyik célja a MOL kiskereskedelmi szolgáltatásainak szélesebb körű elérhetősége, és a kényelmi szolgáltatások bővítése, hiszen folyamatosan nő azoknak a vásárlóknak a száma, akik tankoláskor frissen főzött kávét vagy helyben készült ételt is vásárolnak.

A vállalatcsoport 2015-ben kezdte el a Fresh Corner koncepció kialakítását a töltőállomásain a régió kilenc országában, mára pedig a töltőállomások többsége kínál felfrissülést a fogyasztóinak, legyen szó egy folyamatosan úton lévőről, vagy egy megfáradt utazóról. 

Marco Rossi is az előbbiek táborát erősíti, a magyar válogatott szövetségi kapitánya már tíz éve él Budapesten, ahol felesége is sok időt tölt vele és számos magyar étel is a kedvencévé vált. Vérbeli olaszként imádja a kávét, fiatalabb korában a focimeccsei előtt a reflexei gyorsítására, manapság pedig már a meccsek előtt az öltözőben egyfajta rituáléként fogyasztja. Nápolyiként fontos számára a kávé minősége, így örömmel mondott igent, amikor megérkezett hozzá a felkérés a Fresh Cornertől. 

Nápolyban a kávé sűrű, krémes, illatos, gyerekkorom óta ezért az ízért rajongok, nem is szeretem ízesíteni. A Fresh Corner már a felkérés előtt is ismerős volt számomra, hiszen a legtöbb hétvégén úton vagyok a bajnoki mérkőzések helyszíneire. Ezen utak során pedig a szüneteket a Fresh Cornerben szoktam tölteni: az espresso a kedvencem, ezt szoktam itt is inni. Szeretek kicsit leülni és átgondolni fejben az előttem álló kihívásokat, számomra a kávézás igazi rituálé, arról nem is beszélve, hogy egy tízperces pihenő után lélekben és fejben is sokkal frissebben folytathatom az utamat

 – mondta el Marco Rossi.

Rossi mellett a magyarok is igazi nagy kávéfanatikusok: a 2021-es évben csaknem tízmillió kávét fogyasztottak el a Fresh Corner hálózatokban a felfrissülésre vágyók. A kávézás népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy bizonyos hónapokban akár 30 ezer csésze kávé is elfogy naponta. A koncepció nemzetközi sikerét jelzi, hogy regionális szinten 46 millió csésze kávét ittak a Fresh Corner vendégei tavaly, túlszárnyalva az összes kávézóláncot. Ez a szám akár 52 millióra is növekedhet idén. 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.