Gasztró

Íme a Don Pepe februári újdonságai: nem maradunk extra Burger nélkül

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.23 | 08:18

A havi Burger igazán szaftosnak ígérkezik, alig várjuk, hogy lecsapjunk rá!

Januárban erősen indított a Don Pepe, és a banános pizzával bepótolta azt az űrt, amit igazán hiányoltunk, de extrákkal érkeznek februárban  is.

A januári extra pizza az Ausztrál nyár nevet kapta. Fotó: Szabó Ákos

Az Ausztrál nyár nevű pizza egy különleges élmény volt, és ugyan a 3690 forintos ár általában sok egy pizzáért, még akkor is, ha tele van feltétekkel. Azonban itt más a helyzet, ugyanis van rajta céklás BBQ szósz alap, lilahagyma, banán, bacon, ananász, cékla, aszalt paradicsom, sokmagkeverék, mozzarella és friss céklalevél.

A februári akciós Pizza 2790 Ft-ba fog kerülni és ennyiért lesz rajta pizzaszósz, vörösbab, kolbász, lilahagyma, chili, mozzarella.

De persze nem maradunk extra vegán pizza nélkül sem, melyre vegán ‘tejföl’, póréhagyma, brokkoli, aszalt paradicsom, füstölt tofu, sokmagkeverék, vegán “mozzarella” kerül majd. Azonban a hónap extra burgere aChicken Parmy Alla Mexicana Burger elég durván hangzik.

Ha a képek alapján nem lenne egyértelmű, a buciba kerül jégsaláta, paradicsom, lilahagyma valamint parmezános bundában rántott csirkemell filé amelyet mexikói raguval öntöttek nyakon.

Banános pizzát rendeltünk, alaposan meglepődtünk – Ismét merész ízekkel sokkol a Don Pepe

Na ez tuti elég cuccos és szaftos lesz. Hamarosan le is teszteljük.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.