Sztárok

A Barátok közt sztárja négyszer mondott igent, de egyszer sem ment férjhez!

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.21 | 16:00

Mérai Kata négy lánykérésen van túl, de esküvője sosem volt. A színésznő most elárulta, miért nem ment hozzá egyik vőlegényéhez sem.

A Barátok közt egykori sztárja egyetlen udvarlójával sem jutott el az oltárig. Még mostani párjához, kisfia édesapjához sem ment hozzá. Most a Story.hu hasábjain végre elárulta, miért alakult így az élete. „Az elsőnél 19 éves voltam, már éreztem, hogy az a kapcsolat nem az igazi. Ő is érezte, és csak azért kérte meg a kezem, hogy együtt maradjunk” – emékezett vissza a színésznő, aki másodjára egy olyan férfinak mondott igent, akinek volt már gyermeke, ez pedig akkor még problémát jelentett a számára. „Én ehhez még éretlennek tartottam magam, hiszen nagyon fiatal voltam.”

A színésznő valahogy sosem jutott el az oltár elé – Fotó: Facebook

A színésznő harmadik komoly kapcsolatánál az volt az akadály, hogy mindketten azt érezték, épp ellenkező irányba tart az életük, nem egymás mellett vezet az útjuk. A negyedik vőlegénye jelenlegi párja, Jocó 2009-ben kérte meg a kezét. „Azonnal igent mondtam. Tulajdonképpen az eljegyzésünk volt a házasságunk is. Esküvőre, nagy felhajtásra azóta sem vágyom, a mi kapcsolatunkat Bálint hitelesíti.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló