Királyi család

Egymásután fordítanak hátat Amerikában Harryéknek

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.14 | 19:34

Paul Burrell korábbi királyi komornyik azt mondta, hogy egyre több elsővonalbeli híresség mond nemet Harry és Meghan meghívásainak.

Meghan Markle korábban gyarkan keveredett A-listás hírességek körébe – írja a blikk.hu. A néhai Diana komornyikja szerint a hercegné híres barátai sorra hagyják el őt.

Harry herceg és felesége már nem annyira népszerűek Amerikában az ismert emberek körében/Fotó: youtube.com

“Harry és Meghan köre egyre szűkül. Szerintem az A-listás sztárok úgy hullanak, mint a legyek. Néhányan már megtették – úgy tűnik, Oprah már nem foglalkozik velük, és néhány más híresség is ejtette őket. Annak idején az A-listás sztárok meglovagolták a pillanatot – Harry és Meghan a legnépszerűbb pár volt az országban, amikor összeházasodtak, de azóta hanyatlás tapasztalható”

– jelentette ki Paul Burrell. A férfi szerint az amerikaiak kezdenek mellékszereplőként tekinteni a hercegi párra.

Harry-ék meghívásait olyan ismert párok utasították vissza nemrégiben, mint George Clooney és felesége, Amal, továbbá Katy Perry és Orlando Bloom, de azt pletykálják, hogy David és Victoria Beckham is nemet mondott nekik.

Ettől függetlenül Meghannek nincs hiánya a felső körökből származó barátokból, sok színésznővel, divattervezővel, stylisttal, és pólójátékossal építette ki a kapcsolatát – írja a Mirror.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló