Film

Marvel-rajongók, zsepiket elő, nagyon érzelmes fotót posztolt Nebula!

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.27 | 11:48

Egy hónapja fut a mozikban a negyedik Bosszúállók, és még mindig van mit feldolgozni.

Tony Starknak nagyon sokat köszönhetnek a Bosszúállók, és így az emberiség is. Ám a Thanosszal vívott, elkeseredett küzdelem sajnos túl nagy árat követelt.

SPOILER

Igaz, pont egy hónapja mutatták be a Végjátékot, ám lehet, hogy van, aki még nem értesült a Robert Downey Jr. által megformált karakter sorsáról.

 

View this post on Instagram

 

The girls and the brothers

A post shared by Karen Gillan (@karengillanofficial) on

A háromórás film fináléja egy évtizedes Vasember-ténykedést tetőz be, de ez a hőstett volt a zseni Stark utolsó nagy mutatványa.

via GIPHY

Sajnos ezúttal a Vasember nem éli túl a gonosz titánnal való összecsapást, és a temetésén minden túlélő hálás a családapa önfeláldozásáért. A Stark-birtokon ott áll a gyászoló Pepper Potts és lányuk, Morgan, a háttérben felbukkan Nick Fury is, illetve az összes eddigi Bosszúállók-szuperhős is összeáll egy képre.

 

View this post on Instagram

 

😎NYC day 2.

A post shared by Karen Gillan (@karengillanofficial) on

Vagy mégsem mindenki? Kevin Feige s csapata a nagy tablókhoz előszeretettel vetett be korábban is digitális trükköket, és itt pláne indokolt volna sok karaktert egy fotóra összemontírozni. A Nebula által posztolt csoportkép viszont minden pixeljét tekintve: eredeti.

 

View this post on Instagram

 

1 month. #avengersendgame #nebula

A post shared by Karen Gillan (@karengillanofficial) on

Május 25-én Karen Gillan közzé tett Twitteren egy fényképet, ahol egyértelmű, hogy az összes érintettet sikerült fizikailag összetrombitálni egy helyre. A háttérben a kamera-daru még a néhai Stark kedvenc robotsegítőjét, Dum-E-t is felidézheti, teszi hozzá az Uproxx.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.