Újragondolva és újjáépítve
Ilyen helyeken tengették a mindennapjaikat az ősi civilizációkban.
Stílus Őrjárat Bihari Ádámmal Firenzéből
Az olasz város ad otthont a világ egyik leghíresebb divat eseményének. A Pitti Uomo a legnagyobb cégek játszótere, ahol eldől, hogy jövőre mi lesz a divat, milyen ruhákban fogunk járni. Nézzük, hogyan tárgyalnak a divatvilágban.
Legjobban öltözöttek 2017-ben
A GQ magazin szerint ők 2017 legjobban öltözött sztárjai.
Legrosszabbul öltözöttek 2017-ben
A GQ magazin szerint ők 2017 legrosszabbul öltözött sztárjai.
Így képzelték el a jövőt száz évvel ezelőtt
1900-ban a német Hildebrands csokigyár egy sorozatra való képeslapot adott ki, rajta futurisztikus képekkel, ahogy ők akkor elképzelték, milyen lesz a világ 100 év múlva. A történelem nem őket igazolta, pedig egy-két ötlet egész jó, simán kipróbálnánk, ha lenne ilyen. De a maga nemében mindegyik ötlet aranyos.
28 éve omlott le a Berlini fal - Mi van ma Berlinnel?
A Berlini fal ledöntése az egész életünket megváltoztatta. Összeomlott a kommunista blokk, Európa egyesült, és új korszak kezdőtött. Lássuk mire emlékszünk.
Miért népszerűek a klasszik autók? Hungaroring Classic
Erős karakter, kevés elektronika, a vezetés élménye. Ezért egyre népszerűbb minden retró és klasszikus autó.
Hungaroring Classic, a régi autócsodák versenye
Most először jár Magyarországon a Hungaroring Classic, amiben az ’50-es, ’60-as, ’70-es évek autói mérik össze erejüket. Képek autócsodákról.
Piran
Piran a szlovén tengerpart leggyönyörűbb óvárosa, egy apró félszigeten fekvő ékszerdoboz tele sikátorokkal, terrakotta tetőkkel és hangulatos vendéglőkkel.
A Cassini halála
A Cassini űrszonda megtette kötelességét, és miután fotókat készített a Szaturnuszról és holdjáról, a Titánról, becsapódott a gyűrűs bolygóba, az alkatrészei pedig elolvadtak és eloszlottak a gázlégkörben.