Miért népszerűek a klasszik autók? Hungaroring Classic
Erős karakter, kevés elektronika, a vezetés élménye. Ezért egyre népszerűbb minden retró és klasszikus autó.
Hungaroring Classic, a régi autócsodák versenye
Most először jár Magyarországon a Hungaroring Classic, amiben az ’50-es, ’60-as, ’70-es évek autói mérik össze erejüket. Képek autócsodákról.
Piran
Piran a szlovén tengerpart leggyönyörűbb óvárosa, egy apró félszigeten fekvő ékszerdoboz tele sikátorokkal, terrakotta tetőkkel és hangulatos vendéglőkkel.
A Cassini halála
A Cassini űrszonda megtette kötelességét, és miután fotókat készített a Szaturnuszról és holdjáról, a Titánról, becsapódott a gyűrűs bolygóba, az alkatrészei pedig elolvadtak és eloszlottak a gázlégkörben.
Strand Fesztivál / B.my.Lake 2017
Zamárdiban zártuk a fesztiválszezont, mert a Balatonnal nem lehet hibázni!
Balaton Sound, a nappali menet
A Nagyszínpad előtt még üres a tér nappal a Soundon, inkább Venice Beach hangulat uralkodik, és idén utcaszínház is van. Csütörtök Balaton Sound.
Vega gasztromennyország
Hazai és határon túli vegán éttermek, bisztrók, street foodosok vonultak fel ételkülönlegességeikkel a III. Vegan Food Festen. Az árak ugyan nem voltak túl kedvezőek, de az ízkavalkádért megérte.
Képregényeseké volt a Dürer Kert
Az ország legnagyobb képregényes rendezvényén egy csomó jó dolgot ki lehetett próbálni, például a digitális rajzolást és a Comic Jam-et. Mindeközben a Francia Intézetben képregényes workshopot tartottak.
Tengerpart, favelák és street art
Brazília a végtelek országa. Elképesztő luxus és mélyszegénység, paloták és bádogházak, nyomornegyed, írástudatanság és megagazdagság egy lapon.
Buddha szülinapja és a gépfegyver napfelkeltében, a hét képein
Ezen a héten volt Buddha születésnapja, de Tarantino első komoly mozijának évfordulója is. A gazdagok jól megszívtak egy fesztivált, aki teheti, az pedig védi a természetet.