Mobiltech

Állítólag az új Apple Watchnak nem lesz szüksége az iPhone-unkra, magában működik majd

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.05 | 10:37

Az Apple okosórája egy nagyszerűen tervezett apró okoseszköz, de eddig volt egy hibája.

Olyan kicsi okoseszköz, mint az Apple Watch, ami annyit is tud, tényleg hasznos szerszám. Egészen addig, amíg otthon nem hagyod az iPhone-odat amikor mondjuk kimész a strandra. A telefonod nélkül ugyanis eddig mindjárt egy jóval butább eszközt kaptál, magában az óra nem húzta be az adatokat, így szüksége volt egy nála okosabb eszközre a komfortos működéshez.

A pletykák szerint ez hamarosan megváltozik. Az esedékes következő Apple Watch modellnél az órában megnyitják a saját adatkezelés lehetőségét is, ennek érdekében együtt dolgoznak az Intellel, hogy a szupererős és szuperkicsi chipjük segítségével lehetővé tegyék az önálló okosóra adatkezelést is.

Elvileg kérdezhetnénk, hogy minek is? A vizsgálatok szerint az emberek az idejük 90 százalékában a mobiltelefonjukkal mennek mindenhová. Ezzel hátra is lehetne dőlni, és hagyni az egészet, de az Apple nem ilyen cég, egy sor versenytársuk csúfos bukását nézték már végig a hasonló túl higgadt viselkedés miatt.

Az igazság az, hogy a legnagyobb hasznát éppen akkor veszed az okosórának, amikor abban a 10 százalékban használod, ha nincs veled a mobilod. Mikor is? A strandon, az edzőteremben, vagy futás közben a parkban, amikor sokkal jobban jön, ha nem kell vinned a telefonod, hanem egy kicsi, karra csatolható okoseszköz tudja a telefon funkcióit. Pláne, hogy az okosóra fitnesz appját közvetlenül lehet majd csatlakoztatni az edzőtermek gépeihez a könnyeb használat érdekében. Egyetlen probléma az akksi élettartama, de mivel a Apple okosóráját teljesen újratervezik ,valószínűleg ennek során. a nagyobb vagy hatékonyabb akkumulátort is meg akarják valahogy oldani.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló