Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

esport

A videojáték már jobban fizet, mint a pornó: pályát váltott Mia Khalifa

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.09 | 15:23
  • trendindex: 3

Az utóbbi idők legnépszerűbb pornósa a PornHub helyett inkább a Twitch-en keresi a jövőben a pénzt.

Aki nem ismerné Miát: ő volt az első, nemzetközileg is ismert közel-keleti pornószínésznő. 2014-ben kezdte az ipart, és decemberre a PornHub keresési listáján már első helyen szerepelt, majd 2016-ban bejelentette, hogy visszavonul, mert csalódott a pornóiparban. Ebben mondjuk annak is szerepe lehetett, hogy munkássága miatt halálos fenyegetéseket kapott, többek között az ISIS terrorszervezettől. Az sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy egy jelenetben hidzsábot viselt szex közben…

A Twitchen le sem kell vetkőzni és többet lehet keresni, mint a pornóval, bár csak egy ideig, ha rosszul játszol, vagy nem elég szórakoztató a műsor. Ám Mia amellett, hogy jól néz ki, teljesen jó arc, nem is ügyetlen, szóval népszerűek az adások.

NHL, NBA és az Until Dawn, amivel a legtöbbet játszik mostanában, a fenyegetések pedig, amik elérik, nem igazán érdeklik:

Már kaptam fenyegetést az ISIS-tól is, szóval a 14 évesek a Twitch-en nem igazán tudnak meghatni!

Persze a követői nagy részét az IRL bejelentkezéseivel érte el. Korábban írtunk arról, hogy nagyon felívelőben van ez a szekció a Twitch-en, egyre többen nézik és egyre többen közvetítenek direkt ilyen tartalmakat. Jelenleg közel 200 000 követője van már, pedig csak nemrég kezdte. Az első este több, mint félmillión nézték meg. Van itt főzőműsor, edzések, vásárolgatás, ruhabemutatók, úgyhogy azért a szexizést sem hagyta hátra teljesen. A népszerűsége pedig töretlen.

Végül még pár szó Miától:

Nem azért kezdtem ebbe az egészbe bele, hogy bekamuzzam, hogy tudok játszani, mellette pedig félmeztelenül eladom magam, nem. Hiszem, hogy sikereket tudok elérni itt is és átadni valami olyasmi tudást másoknak, amit idáig nem tudtak.

A cikk forrása: gamer.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló