Celeb

Amber Tamblynt 16 évesen el akarta csábítani James Woods, a veterán színész tagadja

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.12 | 20:13

Woods állítólag Las Vegasba vitt volna két fiatalkorú lányt.

A People számol be róla, hogy a 34 éves színésznőt még zsenge korában próbálta meg becserkészni a 70-et nemrég betöltött, sármos kollégája.

A nők jogaiért is aktívan szót emelő Tamblyn a Twitteren szellőztette meg hétfőn, hogy Woods Vegasba akarta őt és egy barátnőjét csalni:

Egy étteremben próbált felszedni minket, hogy magával vigyen Vegasba. Mire jeleztem neki, hogy 16 éves vagyok. Annál jobb – válaszolta ő erre.

Az egész dolog úgy pattant ki, hogy Woods a Twitteren ekézett egy meleg szerelmesfilmet, melyet nemrégiben a Torontói Filmesztiválon nézett meg. A november végén bemutatásra kerülő, Call Me By Your Name című mozival kapcsolatban arról tett megjegyzést, hogy tisztességtelen és ráadásul irreális is az, hogy egy 24 éves karakter egy alig 17 évessel kavarjon.

Mire egy Twitterező rákérdezett, hogy az rendben van-e, ha valaki a hatodik X környékén jár, és egy 19 évessel randizik – ugyanis 2007-ben az akkor 59 éves színész egy 19 éves lánnyal kezdett járni. Majd Ashley Madisont egy 20 éves nőért, Kristen Bauguessért hagyta el, 66 éves korában.

Itt csapott le Tamblyn, és állt elő a tinikori történettel, melyet Woods természetesen hazugságnak tart.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.