Femin

Szintet lép a Playboy, transznemű modell lesz a legújabb magazinban

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.20 | 09:43

A november-decemberi szám címlapján maga Hefner lesz, benne pedig a szemrevaló francia nemváltó.

A People számol be arról, hogy a következő Playboy magazin mire készül: egyrészt történetében először egy férfi lesz a címlapon, hölgytársaság nélkül. Maga az alapító, a nemrégiben elhunyt Hugh Hefner fog szerepelni a borítón egy 1965-ben, Larry Gordon által készített portéjával, a szerkesztőség tiszteletének jeleként.

Belelapozva az újságba, pedig – szintén úttörő jelleggel – egy transzgender topmodell mutatkozik be. A francia Ines Raut Derek Kettela fényképezte: a 26 éves modell fehér színű alsóneműben, és hozzá passzentos sportcipőben, illetve zokniban pózol:

Conoce a Ines Rau, la primera modelo transgénero de Playboy ? La legendaria casa editorial, reconocida por resaltar los atributos eróticos de las mujeres, le apuesta a una nueva iniciativa incluyente que busca extender su horizonte. Ines es una modelo francesa de raíces africanas, posó para Playboy por primera vez en 2010 con un especial al desnudo, para regresar ahora, en la editorial de noviembre/diciembre que le hará un tributo al fallecido fundador de la revista, Hugh Hefner. “Durante mucho tiempo lo oculte, salí con tantas personas y evadía esa realidad tanto que terminé olvidándolo. Pero me di cuenta que no hay mayor felicidad que decir mi verdad y vivirla” comentó la maniquí en una de sus primeras entrevistas. Actualmente cuenta con más de 240mil seguidores en Instagram y a juzgar por sus recientes apariciones, promete estar en la luz pública por mucho tiempo. ¿Qué opinan de este giro en Playboy? Octubre 19/2017. #trendylatino #inesrau #playboy

A post shared by Trendy Latino (@trendylatino_) on

A fotózás alatt végig a nehéz gyerekkorom járt a fejemben. Most pedig minden, ami történik velem, örömet és boldogságot ad. El sem hittem, hogy egyszer tényleg Playmate lehetek. Ennél nagyobb megtiszteltetés nem is érhetne, mintha egy óriás csokor rózsát kaptam volna.

Rau eddigi karrierje során jelent már meg a Vogue Italia címlapján, illetve a Balmain kampányában is. Meztelenül szerepelt már a Playboyban, még 2014-ben, az Evolúció című cikkben, mely szembeállította a férfi-női kettősséget. Számára ez fordulópontot jelentett:

Így ünnepeltem meg az előbújásomat. Éltem a lehetőséggel, majd elszerződtem egy ügynökséghez. Sokáig úgy éltem, hogy eltitkoltam transznemű identitásomat. Rengeteget randiztam, és legtöbbször elfelejtettem közölni a partneremmel. Féltem, hogy nem lesz úgy pasim. De fel kellett vállalnom, ki is vagyok valójában. Felszabadító, ha elmondhatod az igazat magadról, akár a nemi életedről is. Aki elutasít, meg sem érdemel téged. Ez nem arról szól, hogy másoknak megfelelj, hanem hogy elsősorban te szeresd önmagad. Kisgyerekként a gettóban mindig is tisztában voltam azzal, hogy csodás jövő vár rám. Nem tudom, hogyan, de egy kis hang azt súgta belül, hogy meg fogom látni, csak várjak türelemmel.

@playboy Bravo to you for making Ines Rau your first transgender Playmate ?️? #InesRau

A post shared by Toni (@leavethaguntakethacannoli) on

Kellő önbizalma van már, hogy kezelje azokat, akik megkérdőjelezik, vagy akár utálják is a döntését, hogy felvállalta mivoltát.

Sokan azzal érvelnek, hogy transzneműnek lenni természetellenes dolog, de ők azok az emberek, akik egy szalmaszálat sem tennének arrébb a természet védelméért. Ha nemet akarok váltani, az a személyes ügyem: saját magam és a testem közt zajlik le. Eltitkolhatnám, de nem teszem, mert tisztelem annyira az embereket.

INES RAU for BALMAIN HAIR COUTURE ? @supa_ines #MODELWERK #MWTALENTS #balmainhaircouture #campaign #balmain #inesrau

A post shared by MODELWERK – MODEL AGENCY (@modelwerk) on

Rau azok szószólójának tartja magát, akik félnek megmutatni a nyilvánosságnak, kik ők, mert ítélkezéstől és elutasítástól tartanak. Erőt kellene meríteniük a másságukból, nem pedig a társadalom elvárásait kiszolgálni.

Azt tanácsolom minden lánynak, hogy nyugodjanak le. Ne nyomasszák magukat feleslegesen. Fogadják el magukat, úgy, ahogyan vannak, és legyenek büszkék a tökéletlenségeikre is. Fejben dől el!

A randizáshoz is van pár szava:

Szeretem az eredeti pasikat, akik érzékenyek, van önbizalmuk, de mégsem akarnak leuralni. A jómodorú úriemberek a kedvenceim. Ezt a típust leginkább a sármos amerikai férfiakban találom meg. Magamat alapból szexinek érzem, és ez jó: a szexiség szerintem egy attitűd.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.