Motor

Mostantól már motorból is van Kalasnyikov

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.26 | 18:13

A legnagyobb orosz fegyveripari konszern jócskán túllépett már az AK-47-esen, és bátran kísérletezik. Most éppen egy hadseregnek és rendőrségnek szánt elektromos motort dobtak össze.

A Kalasnyikov egymás után szállítja mostanában a legújabb találmányait, és már rég nem csak fegyverekben gondolkodnak a mérnökeik. A legújabb fejlesztésük egy tisztán elektromos árammal meghajtott terepmotor, amiből katonai és rendőrségi verzió is készül egyszerre, utóbbinak már megbízatása is van: a tervek szerint ilyenekkel járőröznek majd az orosz rendőrök a jövőre megrendezésre kerülő focivébén! A rendőrségi verzió egy töltéssel állítólag 150 kilométer megtételére lesz majd alkalmas, ami városi felhasználásra elég jónak mondható.

2017 Kalashnikov IZH Иж electric Speciale Forces motorcycle

The Kalashnikov Concern is building electric motorcycles with the classic IZH/Иж brandname. These military motorcycles were presented at “Army-2017” Expo. They have a power reserve of 150 kilometers from one charge and a maximum power of 15 kW. More info at https://www.facebook.com/elektromotorrijden Video courtesy of Kalashnikov Media


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló