Zene

Pink pszichedelia, egy nagy segg meg a rave nosztalgia: ezekre a lemezekre fogsz bulizni jövőre

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.10 | 06:46

Az NME szedte össze a 2018-ban megjelenő fontosabb nagylemezek listáját, több nagy kedvenc is új slágergyűjteménnyel jelentkezik. Random kiemeltünk nektek róla párat.

A lista persze nem teljes, lesznek még más meglepetések és további lemezek minden bizonnyal, ezek itt azok, amik kellőképpen fontosak, jónak ígérkeznek, és már bejelentették, hogy megjelennek. Arról nem beszélve, hogy ezeket az albumokat már most egész nagy tömegek várják.

Ha nem számoljuk bele idei két mixtape-jét, akkor a vagányul szexi brit énekesnő 4 évig váratott bennünket, Sucker című második nagylemeze ugyanis még 2014-ben jelent meg, és ki emlékszik már arra. A nemrég klipesített Boys már az új album első hírnöke, aminek még címe sincs, meg sokat nem is tudunk róla, csak azt a kissé homályos infót, amit az énekesnő mondott: “két hónappal a megjelenés előtt már nem nyúlok hozzá, mert ha előveszem, hogy még finomítgassam, akkor mindig 4 újabb lemezre elegendő dal születik belőle”.

Az amerikai rockzenekar, akik azért nagyon erős pophatás alatt is állnak, bő egy hónap múlva, január 19-én adja ki Mania című 7. nagylemezét, amit már szinte ismerünk is, mert tavaly április óta jelennek meg róla sorra a kislemezek, jelenleg a negyediknél tartunk. Nem bízzák a véletlenre, na.

Fall Out Boy – HOLD ME TIGHT OR DON’T

New single “HOLD ME TIGHT OR DON’T” out now – download/stream the song: https://falloutboy.lnk.to/holdmetight M A N I A out on January 19th – preorder the album now: https://falloutboy.lnk.to/mania Upcoming tour dates: https://falloutboy.com/tour Directed by Brendan Walter and Mel Soria Best of Fall Out Boy: https://goo.gl/NQaRzd Subscribe here: https://goo.gl/rQoGSD http://falloutboy.com

Az amerikai indie rockzenekar nagyon elhanyagolt bennünket 2013 óta, de jövőre végre érkezik a negyedik, elég kacifántos című album, a Mitsubishi Macchiato. Ezra Koenig frontember azt mondta róla, hogy valami tavasz hangulatú, élettel teli anyag várható tőlük, mi pedig állunk elébe, és mivel új dal még nincsen, idézzük meg őket egy régivel, ami szintén tavaszias.

Vampire Weekend – Oxford Comma

New video from Vampire Weekend for the single ‘Oxford Comma’ directed by Richard Ayoade.

Napjaink legmenőbb diszkókirályai, a Major Lazer producertrió, úgy tűnik, sosem pihen. Megállás nélkül dobálják a az újabbnál újabb slágereket, melyeknek legfrissebb gyűjteménye valamikor jövőre jön és beszédes a címe: Music Is The Weapon. Már 5 dalt közzétettek róla, úgyhogy tudjuk, ismét nagy seggrázásra lesz kilátás, amiben napjaink divatos popelőadói segítettek a srácoknak, mint például Nicki Minaj, Justin Bieber, Showtek vagy MØ.

A brit elektro-punkok új albuma 2018 első negyedévében várható, úgyhogy mire megjön a fesztiválszezon, ami a The Prodigy legnagyobb erőssége, kivülről fújjuk majd a számokat. Egyébként nagyon szűkszavúan nyilatkoznak az új lemezről, konkrétan semmit, leszámítva azt, hogy biztosan jön.

The Prodigy – The Day Is My Enemy (Live in Russia)

“The Day Is My Enemy” – the No.1 album by The Prodigy out now on CD, 2LP, Ltd 3LP box, digital + Expanded Edition featuring over 30 tracks!

A popzene legirtózatosabb feneke és a hozzá tartozó (talán rászerelt?) extrém asszonyság, Nicki Minaj is nagyon gyúr 2018-ra. Sok részletet nem árult el megjelenés előtt álló negyedik nagylemezéről, csupán annyit, hogy ez lesz az eddigi legjobb munkája, és ő ebben nagyon biztos. Elhisszük neki, már csak azért is, mert ő az az előadó, aki annyit közreműködik erre meg arra, hogy mindig van egy-egy újabb szám, amiben ő is ott szerepel.

Fergie – You Already Know ft. Nicki Minaj

Playlist Best of Fergie https://goo.gl/5ZWDGg Subscribe for more https://goo.gl/M5LCMy Double Dutchess: Seeing Double // The Visual Experience Available now – http://ferg.be/doubledutchess Shop the new Fergie Store: http://fergieshop.com Follow Fergie: http://instagram.com/fergie http://facebook.com/fergie http://twitter.com/fergie Snapchat: yagirlferg Musical.ly: fergie http://www.fergie.com

A nevük ellenére egy brit zenekarról van szó, méghozzá indie-ről, akik jó sok szintit is használnak, és gyakori vendégei a magyar fesztiváloknak. Új lemezükre a rave nosztalgia lesz a jellemző, Fatboy Slim és a korai The Prodigy szelleme lebeg majd a számok felett, de a bulizás mellett lesz rajta hely egy kis jókedvű befelé fordulásnak, intimebb perceknek is. Van már új daluk is, a Netflix számára készült Will Smith film, a World Gone Mad egyik betétdalát ők adják elő.

Bastille – World Gone Mad (from Bright: The Album) [Official Music Video]

Bastille – World Gone Mad from Bright: The Album Bright The Album Available 12/15 Pre-Order/Stream Now – https://Atlantic.lnk.to/Bright Watch Bright exclusively on Netflix starting 12/22 Follow Bastille https://www.facebook.com/bastilleuk/ https://www.instagram.com/bastilledan https://twitter.com/bastilledan Follow Atlantic Records https://www.facebook.com/atlanticrecords https://www.instagram.com/atlanticrecords https://twitter.com/AtlanticRecords Follow Bright https://www.facebook.com/BrightMovie/ https://www.instagram.com/bright/ https://www.twitter.com/brightnetflix/ Directed by RJ Sanchez and Brendan Vaughan A Snow Beach Production

A megjelenés előtt álló lemezek listáját a hírverés szempontjából biztosan az Arctic Monkeys nyerte, 2017 kis túlzással arról szólt, hogy készül az új AM. A zenekar titkos helyen rögzítette a dalokat, amikről se azt nem tudni, hány lesz belőlük, meg hogy mi lesz az azokat összefoglaló lemezcím. Csak annyit árultak el, hogy az új album sötét lesz. Ez meg itt egy világosabb szám, még régebbről.

Arctic Monkeys – Snap Out Of It (Official Video)

Arctic Monkeys – ‘Snap Out Of It’ from ‘AM’ released 2013 on Domino Record Co.

A pszichedelikus pop őrült méregkeverői a Little Dark Age című új nagylemezükről a vezérlő és kissé gothic címadó számot nemrég tették közé. A dal alapján pedig azt sejthetjük, hogy két izgalmas, de a slágereket messze elkerülő, kísérletezőbb (és kevésbé sikeres) lemez után a zenekar visszakanyarodik az első album progresszív színtipopjához, ami talán nem véletlen. Ben Goldwasser azt mondta ugyanis a lemezkészítésről, hogy “megint az a fajta kémia, az a varázslatos érzés kerített bennünket a hatalmába, ami a zenekar indulásakor volt köztünk”.

MGMT – Little Dark Age

Best of MGMT: https://goo.gl/DfKQYn Subscribe here: https://goo.gl/kvw9JQ Directed by Nathaniel Axel & David MacNutt Get “Little Dark Age” now: http://smarturl.it/LittleDarkAge?IQid=ytvid Lyrics: breathing in the dark lying on its side the ruins of the day painted with a scar and the more I straighten out the less it wants to try

Az amerikai hip hop új csillagának már van átütő slágere, amiről mindenki megyjegezet a nevét, vannak frankó mixtape-jei, nagylemeze viszont még nincs, de már készül (jelen pillanatban 7 szám van már befejezett, végleges állapotban). 2018 könnyen lehet, hogy Cardi B éve, a 25 éves csaj nagyon jön fel, és a szakmától a közönségig mindenki nagyon kíváncsi a bemutatkozó nagylemezére, amiről Cardi B csak annyit mondott, hogy “gyerekkorom spanyol és reggae zenéi is hangsúlyos szerepet kapnak rajta”.

Cardi B – Bodak Yellow [OFFICIAL MUSIC VIDEO]

Get Cardi’s new single “Bodak Yellow”, available online now. Buy/Stream “Bodak Yellow (Money Moves)”: https://lnk.to/BodakYellow Exclusive Bardi Gang merchandise available here: http://smarturl.it/BardiGangMerchYT Follow Cardi B http://Twitter.com/IAmCardiB http://Facebook.com/IAmCardiB http://Instagram.com/IAmCardiB http://Soundcloud.com/IAmCardiB

És ha ennyi nem lett volna elég, várhatóan új lemezzel jelentkezik 2018-ban még a Manic Street Preachers, az Interpol, a My Bloody Valentine, a The 1975, a The Vaccines, Jack White és Craig David is. Meg még sokan mások.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.