Érdekes

Buliszervíz: tippek másnaposság ellen a gasztronómia nagyjaitól

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.25 | 06:46

Ha kicsit belazultál az évvégi céges bulin, esetleg az előszilveszteri partyn, az alábbi tippek garantáltan hasznodra lesznek a ronda másnaposság elkerülésére.

John Poiarkoff, a Denizen séfje:

“Perec, grapefruit, víz – rögtön lefekvés előtt. Reggel pedig tojás, kávé, Advil.”

Damien Del Rio, a Loosie Rouge, a Loosie’s Kitchen és a Loosie’s Café tulajdonosa:

“Már mindent kipróbáltam, amit csak el tudtok képzelni. Manapság a sláger nálam a vitaminkoktél ivás előtt és ivás után. Főként a B és C vitamin hasznos egy ivással töltött éjjel után. Aztán ott a tej is, ami antioxidánsban gazdag, és megvédi az ember máját a méreganyagoktól. Hasznos továbbá a bőséges folyadékbevitel, az alvás és a gőzfürdő és az edzőterem is, ha épp van hozzá erőnk…”

Leah Cohen, Pig & Khao & Piggyback Bar tulajdonosa és séfje:

“Fájdalomcsillapító, rögtön azzal ébredek. Aztán csípős kínai kaja következik, esetleg pepperonis pizza, de a nachos csípős szósszal is jól jön. A sima kóla, a kókusztej, a rostos őszilé általában segít.”

Max Fortang és Graham Fortang, a MatchaBar tulajdonosai:

“Egy izzasztó jógaóra és egy forró tejeskávé. Persze, ha nagyon kemény volt az éjszaka, a jógát kihagyjuk, és egy király brunchcsal indul a nap, a kávé pedig lehet dupla is!”

Thomas Besnard, a Brigitte séfje:

“Van egy tuti receptem: egy shake-et csinálok először joghurttal, fokhagymával, retekkel, uborkával, jéggel, ez igazán jót tesz a gyomornak. Azután jöhet a durva reggeli: szaftos kolbász, sok tojás, palacsinta.”

Oliver Ressler, The Press Shop:

“Tök egyszerű: hatalmas burrito-reggeli rengeteg baconnel, tojással, sajttal, amit kókuszvízzel öblítek le. A végén beülhet az ember egy kicsit szaunázni, amit aztán hideg vízzel koronázunk meg…”

Nini Nguyen, a Cook Space séfje:

“A jó öreg, gőzölgő pho-leves, kókuszvíz, aztán egy kis édesség. Ha pedig bírom energiával, irány az edzőterem, izzadjuk ki a fájdalmat és mérget.”

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló