Gamer

Teszteltük: átvernek a mobilos PUBG-val, nem azért nyerünk, mert ügyesek vagyunk

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.22 | 06:45

Az egész világ előtt megnyílt a mobilos PUBG. A játék szépen fut, mindössze annyi a baj vele, hogy feltűnően könnyű megnyerni.

Az emberek sorra töltik fel a Tweeterre a győzelmi screenshotokat, ebből viszont már annyi van, hogy a játékosbázis nagy része arra jutott, hogy bizony nem csak igazi emberek ellen megy a játék. Valószínűleg botok ellen játszunk, és ezért ilyen könnyű nyerni. Pedig erről nem volt szó sehol, elvileg emberek ellen kéne harcba szállnunk.

Nem csak az a gyanús, hogy túl egyszerű

Új játékosként nem kapunk ruhákat, viszont az ellenfelek nagy része teljesen felöltözve érkezik a játékba, ráadásul ugyanazt az öltözéket viselik. A kezdőszigeten ez jól látszik, a legtöbb játékos meztelen, mellettük pedig ott vannak azok, akik egyenruhában vannak. Öltözéket egyébként ugyanúgy lehet szerezni, mint a PC-s és Xbox-os verzióban, pontokat kell gyűjtenünk, ezekből vehetünk ládát, amik ruhadarabokat rejtenek.

Az is furcsa, hogy mindig száz játékos kezd el egy meccset. Pedig aki már játszott más platformon, az biztosan tudja, hogy szinte sosem indul meccs száz játékossal. A mobilos verzióban viszont valahogy mindig összeverbuválódik a maximum létszám.

Kinek kell fegyver, ha van autó is?

Az első meccsemben nekem is feltűnt, hogy valami nincs rendben. Az ellenfeleimnek valahogy nem jött össze a célzás, pedig sokszor teljesen tiszta célpont voltam, ők mégsem tudtak lelőni. Ehelyett megfordultam, és én lőttem le az egy helyben álló, tétlen ellenséget. Ilyenkor már sejtettem, hogy valami nincs rendben, akkor viszont már biztos voltam benne, amikor azt láttam, hogy egy másik, valószínűleg igazi játékos csak körbe-körbe autózik, és üti el az embereket anélkül, hogy rálőnének, vagy bebújnának egy fa mögé, ahogy én is tettem. Miután mindenki mást elütött, ketten maradtunk, és egy kis tűzharc után sikerült lelőnöm egy kő mögül. Szóval végső soron a fegyver dönt, de a botok ellen a kocsi a legjobb.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.