Film

Jet Li is szerepel majd a Mulan-moziban

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.16 | 15:17

Új-Zélandon is forog majd az élőszereplős kínai mese. A Bálnalovas rendezőnője, Niki Caro viszi filmre a Disney-klasszikust.

Jet Li és Gong Li is már a fedélzeten: nemsokára indulhat a Mulan nagy költségvetésű forgatása, a szereplőgárda pedig elég jónak tűnik. A címszerepben a gyönyörű Liu Yifei-t láthatjuk majd:

Our Mulan. I couldn’t be happier. #Mulan #disney

A post shared by @ nikicaro on

Az újabb élőszereplős Disney-feldolgozást Niki Caro fogja rendezni. A Bálnalovas című filmmel már bizonyított wellingtoni rendezőnő hazájában, Új-Zélandon vág a ’98-as rajzfilm munkálataiba. Két hatalmas kínai sztár is leszerződni látszik a filmhez: a Feláldozhatókban is domborító, veterán akcióhős, Jet Li lehet majd a Kínai Császár…

Do you know what movie this is? #JetLiMovie #JetLi

A post shared by Jet Li (@jetli) on

….míg főgonoszként egy olyan színésznőt köszönthetünk, aki a három Oscar-díjat kiérdemelt Egy gésa emlékirataiban is szerepelt. Gong Li:

Mulan nővéreként a kínai-vietnami származású, ám új-zélandi születésű Xana Tang neve merült fel, teszi hozzá a Stuff.co.nz, de feltűnik a Zsivány egyes egyik kedvenc karaterét alakító Donnie Yen is a szereplők között:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló