Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Infotech

Meztelen fenék, női mellbimbók és zaklatás: ezeket tilos posztolni a Facebookra

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.25 | 16:23
  • trendindex: 2

A Facebook egy 27 oldalas dokumentumot töltött fel az oldalra, amiben leírják, mit szabad, és mit tilos feltenni a Facebookra. Itt van néhány tiltott tartalom a jó hosszú listáról.

Meztelen gyerekek

A szülők sem tölthetnek fel a gyerekükről meztelen képeket. Tudják a Facebooknál, hogy ezeket a képeket többnyire jó szándékkal töltik fel. Ennek ellenére leszedik őket, hogy elkerüljék az esetleges zaklatásokat.

A legtöbb női mellbimbó

A szexi mellbimbó mutogatás tilos, viszont a szoptató nőkről készült képek megengedettek, és azok is, amelyek tüntető célzattal kerültek fel az oldalra. Még szerencse, hogy a Facebook tulajdonában lévő Instagramon nem ilyen szigorúak a szabályok, így Emily feltölthet ilyen képeket:

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Tilos arról posztolni, hogy egy tragédia áldozata hazudik

Tehát ha valaki arról posztol, hogy valami tragikus dolog történt vele, nem szabad olyan kommentet íri, hogy hazudik az illető. A Facebook szerint ez zaklatásnak minősül, ebben pedig igazuk is van.

Tilos bűnt bevallani

A törvény szemében bűnnek számító cselekvésekről tilos a Facebookon színt vallani. Ez tényleg nem a megfelelő hely.

Drogkereskedelem

Azokat a posztokat, amelyekben az illető drogokat akar vásárolni, vagy eladni, azonnal törlik. Az olyan országokban is tilos füvet hirdetni posztokban, ahol legális a marihuána használata. Mondjuk hivatalos fegyverkereskedők hirdethetnek az oldalon. Biztos jól van ez?

Az ánusz nem oké

És a nagyon közelről fotózott, meztelen fenék sem. Tangás és bikinis képekből viszont bármennyit fel lehet tenni. Ennek köszönhetően láthattuk Dan Bilzerian fényűző életét.

A teljes dokumentum.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló