Design

Karácsonyi dísz a szakálladra, jöhet? Gömb vagy izzó?

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.19 | 10:40

A No Shave Novemberből stílusosan bele az adventbe.

Minden vágyad az volt, hogy lomposra növesztett szakálladba karácsonyi díszt helyezz? Olyan női fülbevalók már kaphatóak, melyek ünnepi gömböket formáznak, ám most a férfiak is megkapják a maguk csecsebecséit. A Beardaments függői tényleg függővé tesznek – már 7,8 dollárból egy 12 elemes kollekcióból ékesíthetik fel magukat a vállalkozó kedvű hipszterek.

Ha ez túl statikus volna, eláruljuk, hogy az égősor ezen piaci rése is immáron lefedetté vált. Kimondottan dús arcszőrzetű férfiak számára készült a Firebox leleménye: a bajuszkötő már a múlté, a karácsonyi csúnyapulcsi is unalmas, így tényleg itt volt az idő egy felvillanyozó ünnepi kiegészítő viselésének.

A 14 dolláros csillogó csecsebecse kimondottan az urakat célozza (bár női hajháló formájú opció is létezik), az „arcbamászó” termék elemmel működik, és a súlya pehelykönnyű – de nem pelyhedző szakállra tervezték, inkább olyanra, amelynek rejtekében elfér az áramforrás.

 

View this post on Instagram

 

#MerryChristmas #Bearded #BeardBaubles #BeardLights have a good day everyone ??

A post shared by Eddie Reynolds (@reynoldz) on

Fájdalommentesen csippenthető fel a bozontos arcszőrzetre – még karácsonyig van idő, ha valaki dúsítaná a gyapjat a szája körül, bónuszban egy Mikulás-cameóra is összejöhet a növesztés.

A színváltós arcdísz 18 leddel üzemel, melyek egy 90 centiméter hosszú kábelen csücsülnek. A gyártó kérése, hogy nedves arcszőrzetre ne applikáljuk, így csapadékos időben csak beltéri használata javallott.

 

View this post on Instagram

 

Happy Holidays for me! #xmas #beards #christmaslights #beardlights #productphotography

A post shared by Mike Sucharda (@mike.sucharda) on

Az Amazon is előállt egy tízdolláros verzióval, melyről a vásárlók máris áradoznak, milyen jó üzletet csináltak. A Ladbible szerint egyikük a férjét lepi meg vele, más a fiát derítené fel a szezonális mobil dekorral.

 

View this post on Instagram

 

Had to be done #beardbaubles #beardlights @beardbaublesofficial #bearedman #christmas

A post shared by claire harrison (@vodkavixen07) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló